Advertisement

Devetnaesto kolo slovačke 2. Lige donosi nam utakmicu između Skalice i Banske Bystrice koja će se odigrati ove subote, sa početkom od 14 sati.

Skalica se uoči današnjeg duela nalazi na 4. poziciji i ima ukupno 32 boda, 6 manje od mesta koje vodi u play-off. Od početka sezone su odigrali 17 utakmica i pritom ostvarili 9 pobeda, 5 remija kao i 3 poraza.

Banska Bystrica je u ovom trenutku vodeći tim na tabeli druge lige, jer je nakon 17 kola zabeležila 12 pobeda, 3 remija i 2 poraza i time osvojila ukupno 39 poena, odnosno 1 više od drugoplasiranog L. Mikulasa.

Međusobne utakmice: Skalica – Banska Bystrica (www.flashscore.com)

U korist gostujućeg tima će na ovom meču, pored nešto bolje forme, biti i potencijalna saradnja koju imaju sa Skalicom. Naime, Skalica i Banska Bystrica su se prvi put sastali u septembru 2016. godine, da bi od tada i jedni i drugi osvojili po 3 boda u sezonama 2016-17, 2018-19 (uz veliki prelaz) i 2019-20.

S obzirom na to da su prva 3 boda u tekućoj sezoni pripala gostima, tj. Skalici, danas sa pravom možemo da očekujemo trijumf Banske Bystrice, kojoj su i bodovi dosta potrebniji u borbi za prvo mesto. Za takav scenario i tip ”2” se nudi kvota 2,45, ali na vama ostavljamo konačan sud.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Image by Pete Linforth from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here