četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Ako ovi timovi zaista sarađuju, na redu je “X“ po kvoti 4,10

U nedelju ujutru, sa početkom od 6 časova po našem vremenu, na programu je utakmica 27. kola japanske J1 League u kojoj će Vissel Kobe ugostiti Shonan.

Vissel Kobe se uoči ovog kola nalazi na 11. poziciji jer je od početka sezone sakupio 36 bodova, pritom ostvarivši 9 pobeda, 9 remija i 13 poraza.

Shonan, sa druge strane, ima skor od 5 pobeda, 5 remija i 16 poraza, pa u ovom trenutku sa ukupno 20 poena zauzima 16. mesto na tabeli.



Ono što je interesantno u vezi ove dve ekipe jesu njihove međusobne utakmice, konkretno one odigrane u periodu od aprila 2018. godine do jula 2019. godine.

Međusobne utakmice: Kobe – Shonan (www.flashscore.com)

Naime, Kobe i Shonan su “razmenili“ po 1 pobedu u japanskom šampionatu tokom sezone 2018 i 2019, kao i tokom grupne faze YBC Levain Cupa 2018, gde su na kraju oba tima izborila play-off. Još zanimljivije je to da smo tokom navedenog perioda mogli da vidimo “7+“, kao i veliki prelaz u korist današnjeg gosta.

Naše mišljenje je da takav niz rezultata ne može bit slučajnost, te da se ovde radi o saradnji. S obzirom na to da je prvi meč ove sezone završen nerešeno, kao logičan izbor za predstojeći susret se nameće tip “X“ po kvoti 4,10.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje