petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Ako se nastavi niz nerešenih susreta naplatićemo kvotu 3,20

Sa početkom od tačno 22 časa po našem vremenu odigraće se utakmica 7. kola kolumbijske Primere A (Apertura) između Aguilasa i Envigada.

Aguilas se u ovom trenutku nalazi na 14. poziciji sa svega 5 osvojenih bodova jer je od početka Aperture ostvario 1 trijumf, 2 remija kao i 2 poraza.

Envigado ima 2 boda manje od svog protivnika i nalazi se 2 pozicije ispod, dok na svom kontu ima skor od 3 remija i 3 poraza, bez pobede.

Međusobne utakmice: Aguilas – Envigado (www.flashscore.com)

Ono što nam je najviše zapalo za oko, u vezi sa ovim timovima, jeste činjenica da su oni odigrali nerešeno na svakoj od poslednjih 6 međusobnih utakmica. O ovom nizu smo već pisali u novembru, kada su Aguilas i Envigado remizirati rezultatom 1:1, pa se nadamo da će nas ispoštovati i danas. Tip “X“ se plaća kvotom 3,20, dok tip “GG“, koji je takođe viđen svaki put, možete odigrati po kvoti 2,20. Za kraj, kombinacija “X&GG“ nam donosi kvotu 4,50.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje