sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Aktuelni šampion Srbije moraće da potraži novog trenera

Aktuelni šampion Srbije moraće da potraži novog trenera.

Vaterpoliste Šapca u sledećoj sezoni će predvoditi novi trener, pošto je klub po drugi put za manje od godinu dana sporazumno raskinuo saradnju sa Miodragom Mirovićem. Naime, posle završetka sezone 2018/2019, u kojoj su Šapčani osvojili duplu krunu, Mirovića je na klupi prvaka Srbije zamenio Nemanja Andrić. Međutim, posle samo mesec dana, početkom oktobra prošle godine, Mirović se vratio na klupu Šapca.

Kako je klub saopštio, posle pandemije korona virusa i odluke VSS da se poništi sezona u Srbiji, uprava kluba i Mirović su imali sastanak na kom su ozvaničili rastanak.

– Zahvalio bih se klubu, ljudima oko njega i navijačima na prelepom periodu. Ovo ne znači kraj, uvek ću imati po-seban odnos prema ovom gradu i klubu – rekao je Mirović.

Mirović je u prvom mandatu u Šapcu osvojio duplu krunu i visoko bio plasiran u Triglav regionalnoj A1 ligi, dok je ove godine sa momcima sa Save stigao do finala Kupa, do poslednjeg kola u regionu vodio borbu za plej-of i u Prvenstvo Srbije preneo sedam bodova.


Izvor: Vaterpolo vesti

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje