utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Alehandro Tabilo – Albert Ramos Vinjolas – Najava finala u Kordobi

Pored Monpeljea rešili smo da se dotaknemo i finala u Kordobi. Snage će odmeriti Čileanac Alehandro Tabilo i Španac Albert Ramos Vinolas. Kladionice ovde nemaju favorita, a margina za gemove je postavljena na 22,5.

Perfektno su odigrali i jedan i drugi nema šta. Tabilo kao čelendžer igrač usled silnih povreda je pokazao šta može. Još na ATP Kupu u Australiji se videlo da je momak u formi i da će ovaj deo sezone maksimalno iskoristiti. Na putu ka finalu je redom pobeđivao Cerundola, Tabernera, Beua i Švarcmana. Pre toga je igrao dva kola kvalifikacija i nije ispustio set.

Kao i kod svakog šljakaša ima oscilacija sa servisom, ali u onim ključnim trenucima pronalazi rešenja i rešava probleme. To je jasna naznaka da je igrač u formi i da se može računati na njega.

Sa druge strane je iskusni Ramos koji ništa slabije nije odigrao. Ređali su se Martin, Variljas, Sonego i Londero. Nisu to bile lagane pobede, ali na iskustvo i suvi kvalitet Ramos je upisao četiri sigurne pobede bez izgubljenog seta.

Nema sumnje da nas čeka jedna rovovska bitka. Obojica su pokazali da im je servis jak bez obzira što se igra na šljaci. To pokazuje činjenica da su do finala stigli bez izgubljenog seta. S obzirom da ova dvojica ne igraju često finala mi očekujemo veliku borbu za svaki poen, svaki gem i naravno over gemove.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje