petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Aleksandar Đorđević objavio konačan spisak putnika na Eurobasket!

Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đođević je danas prelomio i odredio konačan spisak od 12 putnika na Eurobasket.

Aleksandar Đođević je jedan od trenera koji se zbog povreda susreo sa najviše problema prilikom sastavljanja tima. Još ranije se znalo da na Eurobasket ne putuju: Nikola Jokić, Nemanja Bijelica, Marko Simonović, Miroslav Raduljica i Miloš Teodosić, a danas su zbog problema sa povredama sa spiska otpali i Nikola Kalinić i Nemanja Nedović.

Konačan spisak od 12 igrača reprezentacije Srbije za Eurobasket čine: Stefan Jović, Vasilije Micić, Bogdan Bogdanović, Dragan Milosavljević, Marko Gudurić, Branko Lazić, Vladimir Lučić, Stefan Birčević, Milan Mačvan, Vladimir Štimac, Ognjen Kuzmić i Boban Marjanović.

Đorđević je danas, među ostalog, poručio„Putujemo na prvenstvo kao jaka celina i grupa koja će tražiti svoju šansu. Vodim 12 igrača koji žele i mogu da igraju. Naša je dužnost da se, bez obzira na ekipu, borimo, pobijemo za medalju i to ćemo uraditi“.

Srbija će na predstojećem Eurobasket nastupati u grupi D u Istanbulu, a osim domaćina Turske rivali će joj biti i: Velika Britanija, Rusija, Letonija i Belgija. Eurobasket počinje u četvrtak 31. avgusta, a reprezentacija Srbije putuje u Tursku u sredu ujutro.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje