Aleksandar Mitrović i zvanično je danas prešao u Fulam, objavljeno je na sajtu ovog kluba! On dolazi iz redova Njukastla, a vrednost transfera još uvek nije objavljena. Mitrović je sa svojim novim klubom potpisao ugovor do juna 2023.godine.

 

https://twitter.com/FulhamFC/status/1023969546615640064

 Odličan utisak Mitrović je ostavio kao pozajmljen igrač ovog kluba prošle polusezone, kada je na 17 mečeva, postigao 12 golova i tako pomogao klubu da se plasira u Premier ligu.

Mitrović je po potpisivanju ugovor rekao: ,, Veoma mi je drago i jako sam srećan i ponosan što sam konačno i zvanično postao igrač Fulama. Volim ove navijače, neverovatne navijače i imam jako dobru komunikaciju sa njima. Ovo je veliki klub i prošle sezone smo stvorili istoriju, uradili velike stvari i sada želimo da nastavimo. Želimo i dalje da radimo velike stvari, zajedno sa našim navijačima.”

Vlasnik kluba, Toni Khan je rekao: ,, Oduševljen sam što mogu da objavim da je Aleksandar Mitrović opet ovde gde pripada u Fulamu. Postigli smo dogovor da vratimo Mitra kući. On je bio naš heroj u borbi za ulazak u viši rang i od trenutka kada je stigao na Motspur i počeo da igra za nas, želeli smo ga da postane naš član. Rekao sam mu to posle finala na Vembliju, a sada sam uzbuđen što mogu to oficijalno i da objavim. Napred Fulam.”

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here