sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Aleksander Zverev – Dijego Švarcman – Najava meča

U okviru drugog kola grupe Tokio završnog Mastersa u Londonu snage će odmeriti Nemac Aleksander Zverev i Argentinac Dijego Švarcman. Kladionice favorizuju Zvereva sa kvotom 1,30, a margina je postavljena na 21,5 gemova.

Prema prikazanim igrama u poslednje vreme kvote su postavljene kako treba, ali mi ovde vidimo određeni vaule na Švarcmana.

Zverev jeste poosvajao one turnire u Kelnu, jeste igrao finale u Parizu, ali i tamo se videlo da mu je forma polako počela da pada. Svi su nagrnuli na njega u finalu posle pobede nad Nadalom, ali onda je došlo finale i poražen je od Medvedeva. Opet poraz u finalu i kako stvari stoje to je loše uticalo na njega, jer je u prvom kolu lagano izgubio ponovo od Medvedeva. Sve je bilo loše u tom meču, apsolutno sve. Ponovo su se pojavile duple greške, forhend i bekend nisu radili i poraz je bio neminovan.

Što se Švarcmana tiče on je igrao protiv Đokovića i može se reći da je znao da će biti poražen. Omaleni Argentinac je pružio snažan otpor samo u uvodnom delu meča kada je i napravio brejk, ali čim je Đoković malo podigao nivo igre sve je došlo na svoje mesto. No, Argentinac nema za čim da žali i sigurni smo da on svoju šansu traži u mečevima protiv Zvereva i Medvedeva.

Kao što smo već rekli mi ovde vidimo veliki value na Švarcmana, jer partija koju je Zverev pružio ne raduje. Sasvim je normalno da nakon serije dobrih turnira dođe jedan loš, a apsolutno ne bi bilo iznenađenje kada bi to bio baš ovaj turnir. Iako je podloga brza, Švarcman ima sva oružja koja će da dovedu do ludila Zvereva. Zverev kada je nesiguran onda je sklon velikim oscilacijama i samouništenju. To nije tajna i to će možda biti slučaj i danas.

Još jedna zanimljva stvar je činjenica da je kvota na pobedu Zvereva u finalu Kelna bila 1,50, a tada je igrao u najboljoj formi. Danas je kvota manja, a on ne igra kao u Kelnu, što samo potvđuje našu tezu da postoji value.

Predlog za klađenje: Švarcman osvaja set 1,97
Sigurnija opcija: VIše od 21,5 gemova 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje