subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Američki fudbal: Fešta na startu sezone

Nova sezona NFL-a startovaće 10. septmebra, a sa sobom će doneti mnogo zabave. Čast da otvore novu sezonu imaće aktuelni šampioni Kanzas Siti Čifsi, koji će igrati protiv Hjuston Teksansa. Ipak, taj duel između Čifsa i Teksansa je ostao u senci divizijskog duela u kojem će snage odmeriti Nju Orleans Sejntsi i Tampa Bej Bakanersi.

Biće to okršaj legendarnih kvoterbekova Drua Brisa i Toma Brejdija. Ova dva kvoterbeka su poobarala sve moguće rekodre u NFL-u, a u ovom trenutku drže prva dva mesta na večnoj listi po prebačenim jardama. Bris i Brejdi su do sada odigrali samo pet puta jedan protiv drugog, a u sezoni koja dolazi ljubitelji američkog fudbala će ih gledati sigurno barem još dva puta na terenu jedan naspram drugog.

Od ostalih mečeva prvog kola izdvaja se još jedan divizijski duel, a to je meč između Nju Ingland Patriota i Majami Dolfinsa. Duel ova dva tima je sa sobom donosio velika uzbuđenja, a sada će biti u prvom planu zbog novih kvoterbekova u oba tima. Biće to duel Džereda Stidema i Tuae Tagovaile koji će debitovati na NFL sceni.

Za Božić NFL je odredio meč između Nju Orleans Sejntsa i Minesote Vajkingsa, dok će na Dan zahvalnosti igrati Hjuston Teksans – Detroit Lajnosi, Vašington Redskins – Dalas Kaubojs i Baltimor Rejvens – Pitsburg Stilers.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje