Advertisement
MaxBet

U toku je drugo kolo predsezone američkog fudbala. Svi ljubitelji ovog sporta željno iščekuju start nove sezone, a tako i mi sa njima. Generalno gledano ne treba se kladiti na ove predsezoneske mečeve, jer mahom igraju rezervi i ti rezervni kvoterbekovi nisu dovljno kvalitetni. Ipak, u nekoliko ekipa ima sjajnih rezervnih kvoterbekova, pa ako ste bar malo upoznati sa stilom igre određenog tima, onda može da se odigra po koji singl.

Nama je za oko meč između Nju Orleansa i Los Anđeles Čardžersa. Kada igra Nju Orelans poeni su zagarantovani, jer ovaj tim ima fenomenalan napad i egzekuciju, a odbrana nije jača strana, barem ne u ovom delu sezone.

Spomenuli smo u uvodu članka koliko je bitno da je rezervni kvoterbek dobar. Nju Orleans ima dva sjajna rezervna kvoterbeka u vidu Tajsona Hila i Tedija Bridžvotera. Tajson Hil mahom igra i u regularnom delu sezone, jer Šon Pejton maksimalno koristi njeove trkačke sposobnosti. Sa druge strane, Tedi Bridžvoter je drugačiji tip igrača i on donosi kvalitet na nekoj drugoj strani. Bilo kako bilo, borba između ova dva kvoterbeka će biti velika i obojica su željni dokazivanja. Naravno, nijedan neće biti starter, jer je tu legendarni Dru Bris, ali biti kvoterbek broj dva je veoma bitno. Prvi meč u predsezoni Nju Orelans je izgubio sa 35:24 i to dovoljno govori o stilu igre koji oni gaje.

Što se Čardžersa tiče dobra sezona je iza njih, ali opet se očekivalo mnogo više i Riversa u tom meču protiv Patriota. Još jednom se pokazalo da ovaj kvoterbek nije pravi vođa u pravim trenucima, i dokle god je on vođa ovog tima Čardžersi ništa značajnije neće napraviti. Čardžersi kao i Sejntsi igraju dopadljiv fudbal. Lopta ide ravnomerno kroz vazduh, ali i po zemlji. Odbrana je slabiji deo tima, a protiv Nju Orleansa retko ko se odbrani. Oni ako misle da dobiju meč, moraju da imaju savršen napad, a prostora će biti, jer u redovima Nju Orelansa i dalje škripi.

Da ne dužimo više, očekujemo veliku borbu i nadamo se bar 50+ poena.

Predlog za klađenje: Više od 43,5 poena 1,85

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.