Advertisement

Danas u terminu od 14:30 časova, očekuje nas meč belgijske “Župiler Lige” u kom će svoje snage odmeriti Anderleht i Muskron!

Anderleht se nalazi u nezavidnoj formi, a tim iz Brisela pruža jako loše partije u domaćem prvenstvu na koje nas nisu navikli! “Ljubičasti” se i pored jako loših igara nalaze na 4. mestu pred početak plej-ofa sa ukupno 46 osvojenih bodova. Posledica ovih rezultata, mogu biti i povrede koju su pogodile izabranike Hajna Vanhaezebruka. Od poečetka sezone u Briselu je prava “bolnica”, a povrede su često pogađale nosioce igre. Trenutno su van stroja u Anderlehtu, Frank Buks, Andi Nahar, Enri Onjekuru, Sven Kums, Sovah Adjei i Adrien Trebel!

I za ovaj meč, kao i mnoge prošle, trener domaćih će morati mnogo da kombinuje i da sklapa mozaik u timu, a za sada se pokazalo da preveliki broj rotacija ništa dobro nije doneo Anderlehtu!

Muskron na megdan “ljubičastima” dolazi nakon serije loših rezultata, a od početka prolećnog dela sezone, uspeli su da osvoje samo 4 boda! Na poslednja tri odigrana meča u okviru “Župiler Lige” imaju skor od (jednog remija i dva poraza), a teško je zaočekivati da sa ovakvom igrom mogu ozbiljnije da zaprete dosta kvalitetnijem protivniku!

Muskron za razliku od svog današnjeg rivala, nema prevelikih problema sa povredama, a u konkurenciji za sastav biće praktično svi igrači!

27.11.16 JL Anderlecht Mouscron 7 : 0
01.11.15 JL Anderlecht Mouscron 2 : 0
27.07.14 JL Anderlecht Mouscron 3 : 1

Kada je reč o suretima ova dva tima, može se istaći da Anderleht na poslednja tri odigrana meča nema niti jedan poraz od Muskrona, a s obzirom da domaćin danas mora da ide svim silama na pobedu, očekuje se da je i ostvare!

“Ljubičasti” su u ovom duelu veliki favoriti, a njihovu pobedu kladionice plaćaju kvotom u visini od 1,35!

Naš je predlog da se oprobate sa pobedom domaćina, ali i “proverenim rasponom”, a na tip 1&2-5, kladionica Maxbet nudi kvotu u visini od 1,70Srećno!


NAPOMENA: Svaki predlog koji postavimo zasnovan je na statistici, dosadašnjem učinku i međusobnim susretima timova. Predlozi nisu sigurni i svaki igrate na sopstvenu odgovornost!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here