Današnji program na mastersu u Torontu otvoriće Kevin Anderson i Grigor Dimitrov.

Kladionice su iz nekog razloga stavile Andersona za favorita, a mi se sa tim apsolutno ne slažemo.

Ko je gledao Kevina Andersona što u singlu što u dublu mogao je da vidi jednog “zarđalog” igrača kome su potrebni mečevi. U prva dva kola u singlu je igrao protiv Donskoja i Ivaške i u oba se nije proslavio. Donskoj mu je otkinuo set, a Ivaška je imao servis za osvajanje prvog seta koji nije iskoristio. Da je sa druge strane mreže bio neki iole jači teniser, Anderson bi odvano ispao.
Takođe, i u dublu sa Novakom Đokovićem nije izgledao najbolje. Mnogo puta mu se dešavalo da na mreži promaši čist volej, i to je jasan pokazalj kako mu forma pada.

Očigledno je ono finale Vimbldona iscrpelo sve iz njega i da mu je potrebno još malo odmora.

Sa druge strane Grigor Dimitrov je odigrao dva tesna meča, ali nama se dopada ono što smo videli. U ta dva meča protiv Verdaska i Tiafoa smo videli Grigora koji je jak u ključnim poenima. To je njegov najveći problem kroz karijeru uvek bio, jer kad god je trebao da napadne, da osvoji neki bitan poen, on je po pravilu poklekao. Ove nedelje smo videli potpuno drugačijeg Dimitrova koji je agresivan i koji zna šta da radi.
Iako to nije ni blizu onoga što on može sigurno je bolje od onoga što je prikazao Anderson, a i Bugarin je imao mnogo teži žreb.

Kladionice su izgleda zapostavile međusobne duele između ove dvojice, a on je na strani Bugarina. Dimitrov vodi sa 6-2, i takav skor nikako ne može biti iznenađenje.
Očigledno je da Bugarin zna kako da igra protiv Andersona, jer ovaj za njega nema rešenja. Većina tih mečeva je išla u tri seta i veliki over, ali mi nećemo ganjati gemove, jer nam je bolja opcija pobeda Dimitrova kao i kontra hendikep gemovi, jer ono što Anderson prikazuje ove nedelje u Torontu nije ni za top 50.

Predlog: Konta hendikep Dimitrov +1,5 1,85

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.