četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Antonio Braun u penziji

Jedan od najboljih, ali i najkontroverznijih risivera u NFL ligi Antonio Braun izgleda da je rešio da završi profesionalnu karijeru.

Navijači širom Amerike su sa nestrpljenjem iščekivali da vide gde će Braun nastaviti karijeru, a onda je usledio hladan tuš. Braun se navijačima obratio prekoa Tvitera, a njegova poruka je više nego jasna.

https://twitter.com/AB84/status/1285280604133761036

„Vreme je da odstupim. Napravio sam sve u igri. Došao sam, video sam, osvojio sam. Misija kompletirana, zovite Boga. Sa ove tačke rizik je veći nego nagrada. Hvala svima koji su bili deo putovanja i iskreno, hvala vam za sve. Život ide dalje“ – napisao je Braun na Tviteru.

Antonio Braun je studirao na Centralnom Mičigenu, a u NFL je ušao 2010. godine kada su ga izabrali Pitsburg Stilersi kao 195. pika. U ligu je ušao bez velike pompe, ali su zato njegove igre pokazale da se redi o neverovatnom igraču.

Braun je veoma brzo postao glavna karika u napadu Stilersa u kojima je proveo najveći deo karijer. Postigao je 80 tačdauna, bio je sedam puta učesnik na Pro Boulu.

Njegov boravak u gradu čelika nije se završio na najbolji način. Legendarni trio koji su činili Ben Rotelsberger, Livion Bel i Antonio Braun se  raspao. U Pitsburgu je ostao samo Rotelsberger, dok je Bel prešao u Njujork Džetse, a Braun u Okukland Rejderse.

Ipak, Braun se nije zadržao dugo u Rejdersima. Imao je velikih problema sa povredama, ali i njegov temeperament je doprineo da se ta saradnja ja kraju raskine. Na kraju, učestele svađe sa generalnim menadžerom su doprinele da Braun ode iz Ouklenda, a da nije odigrao nijednu utakmicu.

Sledeća destinacija je bila Nju Ingland za koje je odigrao samo dve utakmice, ali je onda usledio još jedan skandal nakon kojeg je Braun ekspresno dobio otkaz.

Od tada Braun nije bio na terenu i čini se da je nešto duža pauza prouzrokovala ovakvu njegovu odluku.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje