subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Anži iz Mahačkale predstavio tri pojačanja!

Ruski premijerligaš Anži iz Mahačkale ozvaničio je još 3 pojačanja, a reč je o defanzivcu Igoru Udaliju, vezisti Vadimu Afoninu i  napadaču Ivanu Markelovu. Afonin i Markelov ugovore su potpisali po šemi “1+1“, tj. na jednu godinu iz opciju produženja, dok detalji sklapanja saradnje sa Igorom Udalijem još uvek nisu objavljeni.

32-godišnji štoper Igor Udali stigao je iz redova novopečenog premijerligaša SKA Habarovska, za koga je od leta 2013. godine ostvario ukupno 131 nastup, uz 7 golova i 4 asistencije. Tokom prethodne sezone ostvario je 36 nastupa, a pritom je postigao 2 gola i 2 asistencije.

29-godišnji defanzivni vezista Vadim Afonin poslednji angažman imao je u ekipi Orenburga. U plavo-belom dresu je od februara 2014. godine ostvario 112 nastupa, a pritom je postigao 5 golova i 6 asistencija. Tokom sezone 2016-17 na terenu se pojavio 30 puta, a upisao je 1 gol i 1 asistenciju.

29-godišnji levi krilni napadač Ivan Markelov stigao je nakon raskida ugovora sa moskovskim Dinamom. Za ovu prestoničku ekipu je tokom prethodne sezone ostvario 18 nastupa, a postigao je 3 gola i 1 asistenciju.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje