sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Apalačijan Stejt – Kostal Karolina – Najava utakmice iz predlog za klađenje

Nema spavanja kada je američki fudbal u pitanju. Nakon relativnog uspešnog vikenda sa NFL ligom vraćamo se koledž fudbalu.

Večeras će od 01:30 snage odmeriti Apalačijan Stejt i Kostal Karolina. Prema kladionicama favorit u ovom meču je Karolina, čija se pobeda plaća kvotom 1,55, dok je margina za poene postavljena na 59,5.

Ovde ćemo biti kratki, jer je stvar jasna. Apalačijanu smo poverenje ukazali u prethodnom kolu kada su igrali protiv Luizijane Lafajet, a oni su u tom kolu bili pregaženi rezultatom 41:13. Apsolutno očajna igra sa obe strane lopte, a gora stvar po njih je to što danas igraju protiv protivnika koji je bar za klasu jači od pomenute Luizijane.

Ono što posebno fanscinira jeste efikasnost Karoline. Karolina pored toga što ima svih šest pobeda, takođe u proseku postiže 48 poena. Da, nisu svi protivnici bili elitni, ali su oni gazili od početka pa do kraja.

Apsolutno sve funkcioniše u napadu. Jardaža po odigranoj akciji iznosi preko 8 jardi. Kvoterbek Grajson Mekol je kompletirao čak 78% svojih dodavanja i prebacio 1478 jardi uz 14 pasova za TD i samo jedan presečan pas. Ova stavka samo jedan presečen pas je idealna stavka, jer na koledžu se mnogo više greši.

Ako gledamo statistiku samo je napad Ohajo Stejta bolji od napada Karoline.

Nema ovde više šta da se priča. Karolina je ovde mnogo veći favorit nego što ova kvota govori. Još jedan veliki plus za ovaj meč je činjenica da je Karolina imala slobodnu prethodnu nedelju i da se dugo spremala za ovaj meč.

Predlog za klađenje: Karolina više od 32,5 poena
Opcija: PObeda Karoline sa četiri i više poena razlike 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje