četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Argentinac ne izgleda sveže

Današnji program na mastersu u Rimu je odličan. Imamo nekoliko derbija koji su pogodni za klađenje pa da krenemo. Prvi meč koji je nama zapao za oko je između Huana Martina Del Potra i Davida Gofana.

Iskreni da budemo očekivali smo da će kvota na Del Potra biti dosta manja, ali očigledno je da su i kladionice svesne da bi ovaj meč mogao biti dosta neizvesniji.

Ono što je nama zapalo za oko jeste da Delpo ne igra punom snagom i to je svima jasno. Pre početka sezone na šljaci, on se dvoumio da li uopšte da igra ovaj deo sezone. Razlog za dilemu je bio jednostavan, hteo je da izbegne povredu, jer je očigledno da mu šljaka kao podloga ne prija ni najmanje.

U Monte Karlu nije igrao, u Rimu je izgubio od Lajovića. Taj poraz od Lajovića nije toliko iznenađenje s obzirom na partiju koju je Lajović pružio, ali evidentno je da Delpo nije pružio svoj maksimum.

Ovde u Rimu igrao je protiv Cicipasa koji bio vidno iscrpljen nakon veoma napornog perioda. Grk je mnogo bolje ušao u meč, napravio prvi brejk, ali kasnije mu je ponestalo snage. Da je Cicipas imao energije pitanje je da li bi sad Delpo bio u trećem kolu.

Današnji Del Potrov protivnik gaji stil igre koji njemu apsolutno ne odgovara. Gofan je prava radilica na terenu, i njega je zaista teško probiti. S obzirom da je ova šljaka dosta spora, Del Potrovi prodorni udarci neće imati toliki efekat, pa će biti zanimljivo videti kakvu će taktiku Delpo primeniti.
Razmene će biti duge, i u takvim okolnostima Gofan je u prednosti, osim ako ne pritisne dugme samouništenja što njemu nije strano.

Del Potro i Gofan su se do sada sastali dva puta i obojica su upisali po pobedu. Oba meča su se igrala na betonu, i bili su neizvesni. Nešto slično očekujemo i danas, a naš predlog bi bio više od 21,5 gemova.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje