Advertisement
MaxBet

Poslednjih dana glavna tema u italijanskom fudbalu, jeste ta da li će argentinski reprezentativac i kapiten Intera, Mauro Ikardi produžiti saradnju sa milanskim klubom.

Njegova supruga, Vanda Nara (koja je ujedno i Ikardijev agent) istakla je da potpisivanje novog ugovora još uvek nije ni blizu i da su pregovori još uvek u toku.

“Želim da razjasnim situaciju sa svim navijačima Intera, ali i sa “kvazi-novinarima” koji pišu raznorazne stvari bez obzira na činjenice. Nemaju pojma o čemu se radi i zaboravljaju da ću produžiti ugovor sa Interom, tek kada mi klub dostavi korektnu i konkretnu ponudu. Samo tada možemo da pričamo o produženju ugovora i izbeći sve laži koje se veoma lako šire danas”, napisao je Ikardi na društvenim mrežama.

Ikardiju aktuelni ugovor sa “Neroazurima” ističe na leto 2021. godine, a glavni “kamen spoticanja” sa upravom kluba, jeste visina godišnjih primanja na kojima zahteva argentinski fudbaler.

Inter, teško da sebi može da dozvoli da ostane bez svog najboljeg pojedinca i golgetera, a najzainteresovaniji klubovi koji su željni da vide Ikardija u svojim redovima su pre svih – Real Madrid, Čelzi i Paris Sen Žermen.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.