četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Argentinac preuzeo brazilskog velikana

Brazilski velikan – Sao Paolo na svom zvaničnom sajtu potvrdio je informaciju da je argentinski strateg – Hernan Krespo postao novi šef stručnog štaba ovog kluba.

45-godišnji stručnjak je sa upravom svog novog tima potpisao ugovor u naredne dve godine, a kako do kraja prvenstva Brazila ima svega tri kola, pitanje da li će Krespo voditi ekipu u narednim duelima, ili će tek od predstojeće sezone preuzeti ekipu, koju privremeno predvodi – Markos Vizoli nakon otkaza kojeg je dobio – Fernando Diniz.

„Posle veoma detaljne i temeljne analize, došli smo do zaključka da se Hernan Krespo savršeno uklapa u ideju Sao Paula. On poseduje pobednički mentalitet, sjajan je bio kao igrač, a pred njim je i velika trenerska karijera“, kazao je predsednik kluba, Hulio Kasares.

Krespo je svoju trenersku karijeru započeo u Italiji, gde je radio u mlađim kategorijama Parme u sezoni 2014/2015, a zatim je samostalno predvodio timove – Modene, Banfilda i Defense.

Upravo na klupi Defense je ove sezone osvojio trofej u „Copa Sudamericana“, što je ujedno bio najveći uspeh u istoriji ovog kluba.

Fotografija preuzeta sa sajta: http://www.saopaulofc.net/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje