petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Arina Sabalenka – Eliz Mertens – Najava finala u Lincu

U velikom finalu WTA turnira u Lincu snage će odmeriti Beloruskinja Arina Sabalenka i Belgijanka Eliz Mertens. Kladionice su prednost dale Sabalenki sa kvotom 1,60, a margina na gemove iznosi 21,5. Postavka kvota je sasvim u redu, jer Sabalenka zaista igra dobro u poslednje vreme.

Kada je ženski tenis u pitanju pitanje pobednika nikada ne treba razmatrati. Prosto, bez obzira ko je favorit uvek imajte sumnju, jer na WTA turu svako svakoga može da pobedi i to nije floskula. Ne postoji igračica na WTA turu koja je favorit na duži vremenski period i zato je ženski tenis jako težaj za tipovanje. Ono što je dobro kod WTA tura jeste da vrlo često mečevi idu u over, a razlog su oscilacije.

Upravo je to razlog zašto mi igramo over ovde. Sabalenka možda jeste favorit, možda igra dobro, ali joj konstantnost tokom mečeva nikada nije bila jača strana. Tužno je što sa svojim sjajnim fizičkim predispozicijama nije uspela da nađe trenera koji će malo više da je uči taktici, a ne samo da urada loptu iz sve snage. Kod nje nema sredine, ili igra dobro, ili igra katastrofalno i mi tu vidimo našu šansu. Eliz Mertens je svakako sposobna da tera Sabalenku da trči i naravno da greši u kontinuitetu. Njena mana je slabašan servis, ali u globalu ovo neće biti lak meč ni za jednu ni za drugu.

Sve u svemu margina od 21,5 gemova je više nego prihvatljiva. Sabalenka pobeđuje, ali dosta puta se „nudila“ svojim protivnicama, koje na njenu sreću nisu znale da iskoriste ukkazano. Mertens je dosta iskusna igračica i sigurni smo da će znati da ukroti bombe koje bude slala Beloruskinja.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje