Advertisement

Francuski stručnjak Arsen Venger tokom ovog leta napustio je poziciju menadžera Arsenala čime je okončan njegov 22 godine dug mandat na klupi ”Tobdžija”.

Iako je od njegovog odlaska iz londonskog tima prošlo već nekoliko meseci i dalje nije poznato gde će 68-godišnjak nastaviti svoju trenersku karijeru. Proteklih nekoliko nedelja pominjao se čak i minhenski Bajern kao najrealnija destinacija, ali je na kraju sve ostalo samo na spekulacijama.

Kako prenosi engleski Sky Sports, sam Venger je izjavio kako je spreman za povratak u trenersku struku, ali i da nije siguran gde će to biti.

– ”U ovom trenutku imam mnogo ponuda za posao u raznim delovima sveta, kako od klubova, tako i od reprezentacija. Mislim da sam se dovoljno odmorio da bih mogao da se vratim trenerskom poslu. Najverovatnije će to biti januaru, ali i dalje ne znam gde”, rekao je Francuz.

Venger je ekipu Arsenala vodio od 1996. godine i za to vreme osvojio je 3 titule u Premijer Ligi, 7 trofeja FA Kupa, kao i 7 trofeja Komjuniti Šilda.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.