sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Atlanta Falkons – Detroit Lajons – Najava meča

Mercedes-Benz stadion u Atlanti će biti poprište duela između domaćih Atlanta Falkonsa i Detroit Lajonsa. Kladionice blago favorizuju domaći tim sa kvotom 1,75, a margina na poene je postavljena na 54,5. Mora se proznati da su kladionice ovde odradile sjajan posao, i postavle sve kako treba.

Posle šest odigranih kola Atlanta je na skoru 1-5. Razočaravajuć start je doveo do toga da Atlanta ostane bez trenera. Den Kvin i generalni menadžer su dobili otkaz i čini se da je to bio pravi potez. Prosto, Falkonsima je bila potrebna neka promena, neka nova energija, jer su počeli da budu predmet sprdnje. Ovaj tim bez sumnje ima kvalitet da igra plej of, i samo su im potrebne male promene. Vlasnik Atltante čini se radi pravi posao, jer nije momentalno tražio novog trenera. Taj posao je preuzeo defanzivni koordinator, a već na prvoj utakmici Atlanta je raznela Minesotu sa 40:23. Bila je to gotovo savršena utakmica za Falkonsa i možda pokazatelj da slede bolji dani.

Sa druge strane su Detroit Lajonsi zvanično najmaleroznija ekipa u čitavoj ligi. Oni su na skoru 2-3 i mora se priznati da su mogli bolje. Još se pamti onaj poraz od Čikaga kada su imali prednost od tri tačdauna, nakon toga su imali prednost od 14 poena u odnosu na Grin Bej, ali su i to izgubili. Ipak, u poslednje 2-3 utakmica Detroit je izgledao sjajno i svakako sa velikim ambicijama ulaze u ovaj meč.

Tok utakmice i predlog za klađenje:

Kao što se da videti kladionice su postavile 54,5 marginu i to je sasvim ok. Za oba tima se može reći da im napad nikada nije bio problem već odbrana i samo odbrana. Pogledajmo samo brojke oba tima od starta sezone:

Atlanta je postizala: 25, 39, 26, 16, 16 i 40
Detroit je postizao: 23, 21, 26, 29 i 34

Kao što se da videti oba tima imaju poletne napade, ali pogledajmo sada odbrane:

Atlanta je dozvoljavala: 38, 40, 30, 30, 23 i 23
Detroit je dozvoljavao: 27, 42, 23, 35 i 16

Iz ovoga se može videti da su odbrane glavni razlog zašto oba tima nemaju bolje rezultate. Upravo su očajne odbrane glavni krivac zašto oba tima ne znaju da zadrže prednost i zašto ovi timovi gube maltene dobijene utakmice.

Prema ovome zaista treba očekivati jedan rafalni duel između Meta Rajana i Metjua Staforda. Oba kvoterbeka su iskusna, oba kvoterbeka su sjajni dodavači. Mi ovde prednost dajemo Atlanti samo zato što imaju mnogo bolji roster. Kada u hvatačkom korpusu imate Hulija Džonsa, Kalvina Ridlija i Rasela Gejdža, a na sve to dodate tajt enda Hejdena Hrsta i trkača Toda Grlija, onda morate imati respekt za taj napad. Prosto, Rajan ima mnogo više opcija u napadu i po našem mišljenju to će biti prevaga.

Grin Bej sa Aronom Rodžersom im je dao 42, Nju Orleans sa Druo Brisom im je dao 35, a to su timovi slični Atlanti. Kada kažemo slični mislimo na stil igre i igru kvoterbeka. Dakle, kvoterbekovi koji više bacaju loptu, a to će biti slučaj i sa Rajanom tu nema sumnje.

Dakle, ovde imamo dve opcije. Jedna je timski over Falkonsa, a drugi ceo meč over. Koju god da izaberete nećete pogrešiti, jer prema svemu viđenom do sad očekuje nas efikasna utakmica.

Predlog za klađenje: Atlanta više od 27,5 poena
Opcija 2: Više od 54,5 poena

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje