četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ATLANTA FALKONSI – LAS VEGAS REJDERSI – NAJAVA MEČA

Mercedes Benz stadion u Džordžiji će biti poprište duela između Atlanta Falkonsa i Las Vegas Rejdersa. Prema kladionicama favorit u ovom meču je Las Vegas čiji pobeda se plaća kvotom 1,60, a margina na poene je 51,5.

Atlanta Falkonsi:

Sezona Falkonsa se može podeliti na dva dela. Prvi deo je dok je glavni trener bio Den Kvin, a drugi kada je palicu preuzeo Rahim Moris. Prvi deo je obeležen porazima i to onim glupim, ali u drugom delu Falkonsi igraju mnogo bolje. Na skoru su 3-2, a da nije bilo gluposti Toda Grlija to bi bilo 4-1. U prethodnom kolu su izgubili od Nju Orleans Sejntsa i to nije sramota. Šta više, Falkonsi su u prvom poluvremenu bili totalno egal, ali u drugom poluvremenu se to raspalo. Do kraja sezone sve utakmice Falkonsa su revijalne, jer oni nemaju nikakve šanse da se plasiraju u plej of.

Ono što treba istaći jeste da Falkonsi igraju mnogo bolje i da mogu biti nagazna mina za sve ekipe do kraja sezone.


Las Vegas Rejdersi:

Rejdersi su 11. kolo ulaze sa skorom 6-4. Prethodne nedelje su doživeli srceparajuć poraz od divizijskog rivala Kanzas Siti Čifsa. U tom meču Rejdersi su igrali gotovo savršen meč do tih poslednjih minuta kada je na scenu stupio Patrik Mahoms. Bilo je tu svakako i grešaka, ali Džon Gruden može da bude zadovoljan pruženom partijom svojih igrača. Ako budu igrali ovako do kraja sezone plej of ne bi trebao da bude pod znakom pitanja.


Tok utakmice i predlog za klađenje:

Po svemu sudeći ovde bi moralo biti poena, jer imamo dva eksplozivna napada i dve ispodprosečne odbrane, koje su sklone velikim greškama. Za očekivati je da Falkonsi nakon smešnih 9 poena protiv Nju Orleansa konačno zaigra onako kako se očekuje od njih.

– Falkonsi su 3. napad lige po pas igri koji u proseku osvaja 280,6 jardi po utakmici. Po pasu osvajaju 7,8 jardi i postižu 25,2 poena.

– Rejdersi su 30. napad lige po pas igre koji u proseku osvaja 235,2 jarda. Po pasu osvajaju 7,7 jardi i postižu 28,6 poena.

– Falkonsi su 31. odbrana lige po branjenjnu pasa koja dozvoljava 300 jardi po utakmici. Po pasu dozvole 8,4 jarda i primaju 27,5 poena u proseku.

– Rejresi su 28. odbrana lige po branjenjnu pasa koja dozvoljava 273,6 jardi po pasu . Po pasu dozvole 7,3 jardi i primaju 27,6 poena u proseku.

Iz ovoga se može zaključiti da je sekundarni deo odbrane kod oba tima bušan, i da oba tima imaju veoma dobre hvatačke korpuse. Falkonsi imaju Hulia Džonsa, Rasela Gajdža, Hejdena Hrsta i Kalvina Ridlija, dok Rejdersi imaju Derena Volera, Henrija Ragsa, Nelsona Agolora i Hantera Renfroa. Kvoterbekovi će biti na slatkim mukama i po svemu sudeći treba očekivati poene.

Što se igrača tiče ovde preporučujemo kvoterbeka Meta Rajana više jardi. Razlog je prost, Rejdersi su očajni u branjenju pasa, a i neće igrati startni trkač Tod Grli koji je bio jedina i prava opcija kada je igra po zemlji u pitanju. Rajan je oduvek bio kvoterbek koji dosta više baca, a i ove sezone je u samom vrhu lige po prabačenim jardama.

Predlog za klađenje: Više od 52,5 poena 1,85 

Predlog igrača: Met Rajan više od 297,5 prebačenih jardi

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje