petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ATP Adelajd : Predlog za klađenje – 16. januar

Pored predloga na Iznera odlučli smo se za još jedan predlog koji dolazi sa turnira u Adelajdu. Snage će odmeriti mladi Kanađanin Feliks Ože Aliasim i Australijanac Aleks Bolt. Kladionice su postavile 1,50 kvotu na pobedu Feliksa, a mi se baš i ne bi složili sa tom postavkom.

Ima mnogo razloga zbog kojih bi danas Feliks mogao da naleti na jak otpor. Prvi je nešto slabija forma na startu ove sezone. Još sa kraja prošle sezone se videlo da Feliks ne može da drži tako dobar ritam kao na početku sezone. Mladi Kanađanin je možda i prerano napravio tako dobre rezultate i sada ih treba opravdati. Ne bi Feliks bio prvi igrač na svetu ko ga bi uhvatio sindrom „druge sezone“. Taj sindrom hvata uglavnom mlade igrače koji su imali veliki napredak u jednoj godini, a već u sledećoj sezoni su popustili pod velikim pritiskom.

Pored ovih problema treba istaći i da je Feliks menjao reket. Ovo laicima ne znači ništa, ali velika je to stvar. Ko prati tenis sigurno se seća kako su se Federer i Đokovič mučili kada su menjali reket. Prosto, to je proces za koji je potrebno vreme i Feliksu će očigledno trebati još vremena.

Na sve ovo treba dodati i dobre igre Bolta. Australijanac je vezao dobre igre na par čelendžera, te je sigurno dobio na samopouzanju. Sigurno je svestan mana i nešto lošije forme protivnika pa se nada prolazu.

Feliks je gubio od Milmana, Štrufa i Lajovića. Ok su to igrači, ali ništa Bolt nije slabiji od njih. Protiv Dakvorta se baš mučio, teško je stizao do brejk lopti pa nešto slično očekujemo i večeras.

Dvoumili smo se između kontra hendikepa na Bolta i overa i odlučili za ovo drugo, jer obojica imaju solidne servise koji bi mogli biti dobro oružje uz korektne procente.

Predlog za klađenje: Više od 22,5 gemova 1,78

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija preuzeta kao printscreen sa youtube-a

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje