petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ATP Adelajd: Predlog za klađenje – Sreda 15. januar

Ove nedelje teniska ponuda je više nego solidna. Većina igrača ovonedeljne turnire koristi kao poslednju pripremu pred Australijan open, tako da se može reći da svi shvataju ozbiljno ove turnire. Nama je za oko zapao meč sa turnira u Adelajdu u kome će snage odmeriti Žeremi Šardi i Pablo Karenjo Busta. Iz nekog razloga kladionice su postavile egal kvote sa tendecijom da Šardi bude favorit, i to nama nikako ne ulazi u glavu.

Mnogo je razloga zašto bi Busta ovaj meč mogao da učini zanimljivim. On je prethodne nedelje igrao na ATP kupu. Činjenica je da nije igrao singl mečeve, ali u dublu je igrao sjajno. Verujem da je masksimalno iskoristio dane sa timom Španije i da se dobro pripremio. Sve one pobede u dublu su sigurno uticale na njegovo samopouzdanje i to treba uzeti u obzir.

Ako bi gledali stil igre, Busta je igrač koji nikako, ali nikako ne odgovora Šariju. Francuz je igrač koji preferira brzu igru, jer se mnogo oslanja na servis. Busta je potpuno drugačiji tip igrača i njegov stil bi trebao da dominira u ovom meču. Solidan je defanzivac, ume da natera protivnika na grešku što u kombinaciji čini moćnu moru za igrače poput Šardija.
Zaista, Šardi osim servisa nema ništa u svojoj igri po meču bi dominirao nad Bustom. Njegov bekend je ubedljivo najslabiji udarac i svako koje bio u mogućnosti da ga napada na tu stranu imao je dobre rezultate.

Dakle, naše mišljenje je da su kladionice precenile Šardija. Apsolutno ne vidimo razlog za toliko favorizovanje prosečnog Francuza i bez mnogo razmišljanja poverenje ukazujemo Busti koji će sigurni smo pronaći način da tera Šardija da trči i tako skuplja njegove greške.

Predlog za klađenje: Pobeda Buste 1,90

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija preuzeta kao printscreen sa youtube-a

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje