četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ATP Akapulko: Anderson i Del Potro za trofej

U noći između petka i subote odigrani su polufinalni mečevi turnira u Akapulku.

U prvom meču Južnoafrikanac Kevin Anderson pobedio je Amerikanca Jareda Donaldsona sa 2:1, po setovima 6:3 4:6 6:3 posle nešto više od dva sata igre.

Anderson je još jednom pokazao da igra neverovatan tenis u poslednje vreme. Pre Akapulka osvojio je turnir u Njujoruku, a neki trag umora nije se mogao videti na njemu.
Zanimljivo je da u meču nismo videli ni jedan taj brejk, jer obojica imaju vrlo dobro servise.
Iskustvo koje je na strani Andersona i negativan skor protiv visokih igrača kod Dolandsona na kraju su prevagnuli na stranu Andersona koji se tako plasirao u drugo finale ove sezone.

U finalu će igrati protiv Argentinca Huana Martina Del Potra koji je neočekivano lako pobedio Nemca Aleksandra Zverava sa 2:0, po setovima 6:4 6:2.

Meč je bio ispod svakih očekivanja, a razočarao je Zverev. On noćas nije bio na svom nivou i Delpo je sve to lepo iskoristio za laganu pobedu.
Očigledno je da kod Nemca nešto ne štima ove sezone, jer ovi rezultati koje on ostvaruje  nisu ono što se od njega očekuje.

Kevin Anderson će se večeras boriti za svoju šestu titulu i drugu ovu sezone, dok će Delpo pokušati da osvoji 21. titulu u karijeri.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje