sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ATP Akapulko: Predlog za klađenje – Sreda 26. februar

Nastavljamo sa današnjim teniskim tipovima. Nakon uspešne Dohe sada se prebacujemo u Akapulko gde se večeras igraju mečevi drugog kola. Meč koji je nama zapao za oko odigraće srpski teniser Dušan Lajović i Korejac Sonvu Kvon. Kladionice su izašle sa egal kvotama, ali mi smatramo da Kvon zbog kontinuiteta koji ga krasi u poslednje vreme mora biti bar blagi favorit.

Dušan Lajović nakon turneje po Južnoj Americi se seli u Akapulko i beton. Realno gledano imao je lepe šanse da na onim manjim turnirima dogura baš daleko, ali po ko zna koji put je na videlo izašla njegova smušenost. U onim odsutnim trenucima on nije bio pravi i ništa specijalno nije napravio. Ovde je u prvom kolu dobio Stiva Džonsona na jedvite jade. Lajović je morao da spasi i meč loptu, a nakon toga mu je sve išlo na ruku. Nekako, stiče se utisak da Lajović igra toplo hladno, ali da uglavnom gubi, što je u neku ruku i tipično za njega.

Što se Kvona tiče zaista sjajan serija turnira je iza njega i još uvek traje. Ne znamo samo odakle mu toliko energije, ali čini se da je Korejac u životnoj formi. Od klasičnog čelendžer igrača Kvon polako postaje standardan na ATP turnirima, a evo ga u glavnom žrebu turnira iz serije 500 koji je poprilično jak. Kvon je u poslednjih par nedelja igrao četvrtfinale Punea, četvrtfinale Njujorka i četvrtfinale Delrej Biča, a zanimljiva činjenica je da je gubio od igrača koji su osvojili titulu, ili barem igrali finale.

Bili smo skeptični povodom njegovog nastupa ovde, jer je ovo četvrti turnir u nizu koji igra bez pauze. Ipak, Kvon je uspeo da dobije Danijela u prvom kolu. Meč je završen posle tri seta, ali Kvon je zaista izgledao dobro i nema razloga da mu se ne ukaže šansa.

Ovde će sigurni smo biti drame, jer Kvon realno ima slabašan servis. To mu je kao i većini Azijata mana, jer zbog visine ne može da proizvede dovoljnu brzinu kod servisa. Ipak, ono što ga krasi jeste ratnička borbenost koja u ovakvim mečevima može da bude prevaga. Prosto, Kvon je pun samopouzdanja, bori se do poslednje lopte, a to se za Lajovića nikako ne može reći.

Lajović u najmanju ruku nije ništa specijalno pokazao. Igra toplo hladno i ne može mu se verovati, te smo odlučili da ukažemo poverenje Kvonu koji je u sjajnoj formi i najmanju ruku može da odigra u egalu protiv Lajovića.

Predlog za klađenje: Pobeda Kvona 1,87

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija je preuzeta sa: https://pixabay.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje