Advertisement
MaxBet

U velikom finalu turnira u Bazelu gledaćemo duel između domaćeg igrača Rodžera Federera i Rumuna Mariuša Kopila.

Iako je Kopil bez ikakve sumnje odigrao turnir karijere, mišljenja smo da on danas nema nikakve šanse. Federer nam je favorit baš kao što to kladionice prikazuju kvotama, a evo zbog čega očekujemo rutinsku pobedu Federera.

1) Kopil je tip igrača koji svojim stilom apsolutno pogoduje Federeru. Kod Kopila sve zavisi od servisa, a u nekim dužim razmenama on nema šanse. Federer će tokom meča sigurno sačekati te neke žute minute u igri Kopila i rutinski praviti brejkove. Dakle, Švajcarac ne mora da brine o dugačkim poenima, jer njih neće biti.

2) Kopil je protiv Zvereva odigrao gotovo savršen meč. Šanse da on ponovi takvu igru u finalu su po nama ravne nuli. Protiv Zvereva sve što je zamislio to mu je i prošlo, a dva takva nastupa je gotovo nemoguće ponoviti pogotovu ne protiv Federera u finalu.

3) Vrlo bitna stavka je fizičko stanje Federera. Švajcarac je imao lakši trening protiv Medvedeva koji nije uspeo da se oporavi nakon maratona protiv Cicipasa. Federer je sa pola gasa dobio taj meč i potpuno svež ulazi u ovo finale.

Dakle, Kopil nema u svom arsenalu oružje kojim bi mogao Federeru da naudi. On je vrlo jednodimenzionalan teniser, i kada Federer bude počeo da ga čita neće mu biti spasa. On nema plan B u svojoj igri što naravno ide korist Federeru.
On sigurno neće ponoviti meč kao protiv Zvereva, a upravo mu je takva igra potrebna da bi pobedio Federera u velikom finalu.

Kvote na pobedu Federera su mizerne i realno gledano nisu vredne rizika, ali ako baš hoćete da se kladite na ovaj meč preporučujemo pobedu Federera sa maksimalnim rezultatom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.