četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ATP Buenos Ajres: Najava finala

U finalu Buenos Ajresa sastaće se Aljaž Bedene i Dominik Tim.
Zanimljivo je da Bedene još uvek u karijeri nije osvojio titulu,a ovaj meč  će mu  biti veliki test koji po nama neće položiti.
Neće ga položiti iz razloga što Dominik Tim igra izvanredno, i kada dođe sezona šljake on spada u najuže favorite za osvajanje bilo kog turnira.

Kada je ovaj meč u pitanju gledaćemo defanzivan tenis. Obojica će terati jedan drugog na greške, a po našem mišljenju Bedene nije kadar da na duže staze u takvoj igri parira Timu.
Tim ima jače udarce, top spin i bekend i forhend nešto slično kao Rafa Nadal. To mu daje veliku prednost, jer loptica visoko odskače i jako je teško vraćati te loptice.

Tu je i taj psihološki faktor kod Bedena koji nema još uvek titulu u svojim vitrinama, i sigurno će biti određene nervoze. Tim to sigurno zna, i gledaće da to iskoristi.

Do sada su se sastali tri puta i Tim vodi sa 2:1. Poslednji meč su odigrali u Dohi ove godine, i to je meč koji je Bedene uspeo da odvede u neizvesnu završnicu, ali ga je na kraju izgubio. Bitna činjenica jeste da se taj turnir igrao na betonu i da je bio na samom startu sezone. Ovo je potpuno druga priča, jer je podloga drugačija, a i Tim je znatno podigrao formu.

Naš predlog je: under 20,5 gemova 2,00

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje