petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

ATP Buenos Ajres: Predlog za klađenje – 12. februar

Iz Holandije se selimo u Južnu Ameriku i glavni grad Argentine. U Buenos Ajresu se igra veoma jak turnir iz serije 250 i mi ćemo pokušati da proberemo neke dobre tipove. Meč koji nam je zapao za oko odigraće Dušan Lajović i Pedro Martinez.

Kladionice su postavile 1,50 kvotu na pobedu Lajovića, a ako nas pitate ona bi morala biti još manja, jer je razlika u kvalitetu baš velika.

Lajović je imao dobar start sezone. Igrao je sjajno na ATP kupu, igrao je treće kolo u Australiji tako da može biti zadovoljan. Ono što je bitno kod njega jeste da je samopouzdanje na nivou, i da su ga dobre igra za Srbiju podigle. I sam je izjavio da je imao psihološkoh problema, i da je rad sa psiholozima doneo rezultat. Ovo je deo sezone u kojem Lajović može dodatno da napreduje, jer ova turneja po Južnoj Americi nije jaka kao nekih ranijih godina.

Mana pred ovaj meč je činjenica da Lajović dugo nije odigrao meč, i da mu je ovo prvi meč na šljaci posle duže vremena.

Ipak, igrač poput Pedra Martineza zaista ne bi trebao da bude velika prepreka za Lajovića. Martinez je klasičan čelendžer igrač koji koristi nešto slabiju konkurenciju na ovim turnirima. Da se turniri igraju u Evropi verujte da ga ne bi bilo ni na mapi.

On je igrao osminu finala u Kordobi gde je poražen od Đerea. Ovde je morao da prođe kvalifikacije, a u prvoj rundi je savladao Žoaa Domingeša. Ono na šta mi idemo jeste Martinezov očajan servis. Ako pogledamo sve mečeve koje je odigrao na šljaci dolazimo do brojke od 58 brejk lopti i 18 brejkova na 7 mečeva. To su bili mečevi protiv dosta lošije rangiranih tenisera, i ako se protiv njih mučio šta će onda biti protiv Lajovića. Prosto, sa tako lošim servisom svaki njegov servis gem je drama za sebe i protiv iole jačeg igrača on nema šta da traži.

Lajović ima veliku šansu da zaradi veliki broj poena, jer mu se žreb baš fino otvorio. Postoji šansa da u polufinalu igra protiv Đerea ako obojica budu igrali kako se od njih očekuje. Lajović je ovde izraziti favorit i sve osim njegove ubedljive pobede bi bilo iznenađenje.

Predlog za klađenje: Pobeda Lajovića 1-1 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija preuzeta kao printscreen sa youtube-a

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje