četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ATP Delrej Bič: Predlog za klađenje – 17. februar

I ove nedelje tenis nam donosi tri izuzetno jaka muška turnira i jedan ženski u Dubaiju koji je jedan od jačih u celom kalendaru. Zaista, treba obratiti pažnju ove nedelje, jer se polako priključuju i oni najbolji pa da vidimo gde će nas sreća odvesti. Naš prvi predog za ovu sedmicu dolazi sa turnira u Delrej Biču gde će snage odmeriti Francuz Adrijan Manarino i Korejac Son Vu Kvon. Kladionice su izašle sa egal kvotama, s tim što je kvota u velikom padu na pobedu Kvona.

Mi se apsolutno ne slažemo sa takvim postavkama kvota, jer po našem mišljenju Manarino je bliži pobedi.

Prvi od mnogih razloga za poraz Kvona jeste njegovo učestlo igranje tenisa u poslednje vreme. Ovaj igrač je u prethodnih par sedmica dosta putovao i to sigurno utiče na njegovu igru. Prvo je igrao u Indiji na turniru u Puneu, zatim je morao da putuje u Ameriku na turnir u Njujorku. Tamo je odigrao tri meča u tri seta koja su trajala preko dva sata, i evo ga sada u Delrej Biču bez trunke odmora.

Drugi razlog za ovaj tip jesu dobre igre Manarina. Činjenica je da Francuz uglavnom gubi, ali gubi od igrača koji su na tim turnirima uglavnom stizali do samo završnice. U Monpeljeu je izgubio od Monfisa sa 2:1, u Roterdamu je izgubio od Buste sa 2:1, a Španac je igrao polufinale. Zaista je igrao dobro i ako ponovi te partije ima čemu da se nada.

Treći razlog za pobedu Manarina jesu njegove igre u Delrej Biču. Manarino je u šest nastupa na ovom turniru samo jednom ispao u prvom kolu. Dva puta je igrao četvrtfinale i jednom polufinala, tako da se može reći da voli ovaj turnir.

I za kraj smo ostavili jedan statistički podatak, a tiče se Kvonovih igara protiv levorukih igrača. U dosadašnjem delu karijere Kvon je odigrao 34 meča protiv levorukih tenisera i ima skor 19:15. Ipak, postoji jedna začkoljica, a to su igre protiv top 100 tenisera. Do sada je odigrao osam mečeva protiv top 100 igrača koji igra levom rukom i zabeležio je sedam poraza i jednu pobedu.

Predlog za klađenje: Kontra hendikep gemovi Manarino +1,5 1,85

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija preuzeta kao printscreen sa youtube-a

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje