četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

ATP Delrej Bič: Predlog za klađenje 19. februar

Nakon Cicipasa odlučili smo se za još jedan predlog koji dolazi sa turnira u Delrej Biču. Snage će odmeriti Rejli Opelka i Mekenzi Mekdonald. Opelka je favorit sa kvotom 1,50, ali mi se ne bismo igrali sa njegovom pobedom pre svega zbog niske kvote.

Kada igra Rejli Opelka nema tu mnogo pametovanja. Prosto, gemovi su najbolja opcija sad je samo problem odabrati pravu kombinaciju. On je klasičan polaznik američke škole tenisa sa snažnim servisom i dobrim forhendom. Zbog visine njegovo kretanje je limitirano, ali mora se priznati da se kreće sasvim solidno ako se uzme u obzir visina.

Nešto slično se može reći i za Mekndonalda koji polako, ali sigurno krči svoj put na ATP listi. Za sada je na čelendžerima, ali kada se održavaju turniri po Americi uglavnom ga ima u glavnom žrebu barem na ovim manjim terenima. Isti tip igrača kao i Opelka samo ne tako visok.

Ono što kladionice očigledno ne znaju jeste da su ova dva tenisera jako dobri prijatelji. Čini se da su rasli zajedno, trenirali zajedno i da među njima nema tajni. Tu će se ići na najslabiju tačku protivnika, pa ko bude iskoristio svoje šanse taj će i pobediti.

Servis će imati dominantnu ulogu u ovom meču, pa smo se mio odlučili za opciju prvi set više od 10,5 gemova koja se plaća fenomenalnom kvotom od 1,92. Kladionice izgleda ne veruju Mekdonaldu, ali mi ćemo mu verovati, jer oovde zaista ne bi trebalo da bude mnogo igre.

Predlog za klađenje: Prvi set više id 10,5 gemova 1,92

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

                           Vaš tiket možete odigrati u kladionici Maxbet


Fotografija preuzeta kao printscreen sa youtube-a

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje