Advertisement
MaxBet

Došli smo i do samog kraja kada je ATP Doha u pitanju. U velikom finalu igraće pomalo ne očekivano Tomaš Berdih i Roberto Bautista Agut, i nema sumnje da će biti sjajan meč.

Svaka čast Tomašu Berdihu na performansu koji je prikazao ove nedelje. Treba istaći da je Čeh veći deo prethodne sezone propustio zbog povrede leđa i da je dosta pao na ATP listi. Ipak, ovde je vezao 4 pobede, a redom su padali Filip Kolšrajber, Fernando Verdasko, Pjer Erber i Marko Ćekinato.
Bilo je nekih uspona i padova u tim mečevima, ali ako se uzme u obzir pauza koju je Berdih imao i imena protivnika koji nisu nimali naivni, prosto se mora skinuti kapa Berdihu.

Ni njegov današnji protivnik ništa manje nije pokazao. Agut već 2-3 godine unazad igra dobro na samom početku sezone. Pre dve godine je osvojio titulu u Čenaju, sada ovde igra finale i očigledno je da zna kako da tempira formu za sam start sezone. I on je kao i Berdih pobedio neka jaka imana poput Stena Vavrinke, a posebno se nameće pobeda nad Novakom Đokovićem nakon izgubljenog prvog seta. Ta pobeda je veoma bitna, jer će dati mnogo samopouzdanja Agutu, ali mu je isto tako oduzela mnogo energije, što emotivne što čiste fizičke.

Kada je pobednik ovog meča u pitanju mi moramo da ti prednost španskom teniseru. Berdih koliko god dobar bio, u svakom meču je pružio šansu da se vrati u meč. Ćekinato je imao brejk prednosti i kasnije 6-3 u taj brejku, i nije iskoristio datu prednost. Fernrando Veradsko je bio u stalno deficitu, ali je nekako uz pomoć Berdiha pronalazio način da se vrati u meč, ali njegova doza samodestrukcije je bila veća. Očigledno je da Berdih ima oscilacija tokom meča, i da u ovom trenutku nije sposoban da ceo meč odigra u kontinuitetu.

Takođe, Agut svojim stilom igre nikako ne paše Berdihu. Španac je kao pokretni zid koji vraća sve živo u teren, i Berdih će morati mnogo da radi da bi osvajao poene. Neće biti laganih poena, Agut se neće predati ni u jednom trenutku tako da uz ovu ponuđenu kvotu mislimo da je sasvim ok probati sa Agutovom pobedom.

Predlog: Pobeda Aguta 1,55 Maxbet
Opcija 2: Agut 1-1 1,88 Maxbet 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.