sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ATP Dubai: Krajinović ostao bez goriva, Rubljov je u četrtfinalu

Srpski teniser Filip Krajinović nije uspeo da se plasira u četvrtfinale turnira u Dubaiju. Krajinović je u okviru osmine finala poražen od ruskog tenisera Andreja Rubljova rezultatom 2:0, po setovima 7:6 (7:3) 6:0.

Tažak meč i za jednog i za drugog. Prvi set je trajao 76 minuta i on je bio prevaga. Krajinović je imao velikih problema sa serivsom. Svaki njegov servis gem je bio drama za sebe, a to potvrđuje i statistika koja kaže da je Krajinović u svakom servis gemu bio suočen sa brejk loptama. Ipak, i sa tako slabašnim servisom, Krajinović je imao priliku da meč odvede u totalno drugom smeru. Imao je vođstvo od 5:4 uz servis, ali u tim trenucima nije bio u najboljem elementu. Na brejk loptu na drugi servis dogodila se jedna bizarna scena, jer mu je sviran „foot fault“, što je značilo da automatski gubi poen i gem.

Prvi set je na kraju otišao u taj brejk u kojem je Rubljov bio bolji sa 7.3 i to je svakako bila prekretnica meča.

Da stvar bude gora po Krajinovića, u nastavku su se pojavili i fizički problemi. Srpski teniser je imao problema sa mučninom, ali je uspeo da završi meč. Ipak, u tako lošem fizičkom stanju nije mogao mnogo, a Rubljov je bez većih problema osvojio drugi set sa maksimalnih 6:0.

Rubljov će za plasman u polufinale igrati protiv boljeg iz duela Evans/Erber.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje