subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ATP Dubai: Predlog za klađenje – Petak 28. februar

Ulazimo polako u završnice ovonedeljnih turnira. Danas se u Dubaiju igraju polufinalni mečevi, a nama je za oko zapao prvi meč koji će odigrati Stefanos Cicipas i Danijel Evans. Kladionice favorizuju Cicipasa sa kvotom 1,25, a verujte da to neće ići tako lako kao što oni predviđaju.

Prema nekim našim procenama, ovaj meč bi mogao da bude veoma interesantan, a u narednih par rečenica će te saznati i zbog čega.

Mi ovde igramo na kartu Evansove dobre igre. Ovaj čovek se vratio tamo gde pripada, a sam je kriv za onaj doping skandal koji mu je upropastio karijeru. Zaista, njegovi mečevi su veoma zanimljivi i za gledanje i generalno gledano nezgodan je protivnik, jer dosta miksuje igru. Ako pogledamo njegove rezultate ove sezone, on ima samo četiri poraza. Dimitrov ATP kup, Rubljov u Adelajdu (Rubljov bio u sjajnoj seriji), Nišioka na Australijan openu i Monfis u Roterdamu (Gael osvaja dva turnira za redom i dalje igra kao u transu). Od ova četiri poraza samo se poraz od Nišioke može svrstati među kikseve. Dakle, forma je tu, samopouzdanje je tu i nema sumnje da će Evans izaći sa namerom da pobedi.

Drugi razlog za tesan meč jeste Cicipas. Cicipas činjenica pobeđuje, ali nisu to ubedljive i lagane pobede kako to kladionice prikazuju. Oni se vode samo rezultatom, a taj rezultat u velikoj većini slučajeva ne pokazuje pravo stanje. Umor je svakako primetan kod Cicipasa, jer je u Emirate došao sa titulom iz Marseja.

Cicipas – Karenjo Busta 7:6 6:1
Cicipas – Bublik 7:6 6:4
Cicipas – Štruf 4:6 6:4 6:4

U sva tri meča Cicipas je igrao tesne mečeve. Štruf je uspeo da mu otkine set, a verujte da su to mogli da učine i Bublik i Busta. Ovo su pobede na čisto samopouzdanje usled pobeda, ali danas mu je protivnik igrač koji takođe ima dosta samopouzdanja.

Cicipas je favorit tu nema spora, ali nije toliki kao što prikazuju kladionice. Evans ima zaista čudan stil igre, sa tim bekend slajsom koji će sigurno praviti problema Cicipasu. Juče nakon pobede nad Rubljovom je izjavio da u njemu ima dosta energije i da je spreman za borbmu, a mi mu verujemo.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija je preuzeta sa: https://www.britwatchsports.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje