četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ATP Hjuston: Tipsarević u četvrfinalu

Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se četvrfinale turnira u Hjustonu. On je u osmini finala bio bolji od Britanca Kamerona Norija, rezultatom 2:0 po setovima 6:3 6:4.

Nije Tipsarević odigrao dobar meč kao u prvom kolu, ali njegov današnji performans je bio više nego dovoljan za pobedu nad Norijem.

Oba tenisera su tokom većeg dela meča mučila muku sa servisom. Tokom prvog seta viđeno je čak šest brejkova od kojih je Tipsarević napravio četiri. Srpski teniser je bio sjajan na riternu, a Nori je uspeo samo jedan svoj servis gem da osvoji.

U nastavku duela Nori je zaigrao nešto bolje. Prvi je stigao do brejka i prednosti od 3:1, ali tu prednost nije uspeo da sačuva do kraja. Tipsarević se vraća u osmom gemu kada je napravio brejk, a nakon toga je uspeo da spasi dve brejk lopte koje su na kraju bile i ključne. Noriju su se te brejk šanse motale po glavi, a iskusni Tipsarević je to iskoristio i sa još jednim brejkom priveo meč kraju.

Ovo je Tipsareviću prvo četvrtfinale još od 2016. godine, a u njemu će igrati protiv boljeg iz duela Kveri/Garsija Lopez.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje