subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ATP Istanbul: Srbi polovični

Na turniru u Istanbulu u drugom kolu igrala su dva srpska igrača.

Program je otvorio Laslo Đere koji je posle velike borbe savladao Italijana Andreasa Sepija rezultatom 2:1, po setovima 6:3 6:7 (4:7) 6:3. Velika borba se vodila tokom celog meča. Đere je na početku bio stegnut te je Italijan poveo sa 3:0, ali kada je pronašao ritam u svojim udarcima Đere je bio potpuno egal protivnik iskusnom Italijanu.
Ova pobeda Đerea je još veća, jer je Đere ceo treći set imao problema sa zglobom ruke kojom udara lopticu. Inače, ovo je druga najveća pobeda Đerea u karijeri, a prethodna pobeda je bila nad Feranandom Veradskom.
U trećem kolu Laslo Đere će igrati protiv boljeg iz duela Trungeliti/Lorenci.

Da ne bude sve tako sjajno po srpske tenisere pobrinuo se Viktor Troicki koji je poražen od Brazilca Rožeria Dutre Silve rezultatom 2:0, po setovima 6:2 6:3. Sam uvod meča je nagoveštavao da Troicki može do pobede, ali kada ga je Dutra „načeo“ prvim brejkom sve je palo u vodu. Do kraja meča Troicki je pretrpeo još tri brejka i tako upisao još jedan poraz.

Ovaj poraz znači da Troicki nije odbranio bodove iz prethodne sezone tako da ga od ponedeljka čeka još jedan pad na ATP listi.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje