Advertisement
MaxBet

Srpski teniser, Dušan Lajović, poražen je na startu turnra u Istbornu. Lajović je poražen od Amerikanca Sema Kverija rezultatom 2:0, po setovima 6:2 6:3.

Od samog starta meča se videlo da će Lajoviću biti veoma teško. Kveri je od samog starta počeo da servira i udara veoma jako, a Lajović nije imao odgovor na takvu igru. Veoma brzo, Lajović je izgubio servis, a to je dalo još više samopouzdanja Kveriju. Do kraja prvog seta, Kveri je napravio još jedan brejk za sigurnih 6:2.

Ništa se nije promenilo ni u nastavku meča. Lajović je bio inferioran na riternu, a čekao se trenutak kada će Kveri da prelomi meč u svoju korist. To se dogodilo u osmom gemu kada je Kveri napravio brejk, a kasnije rutinski odservirao za plasman u drugo kolo.

Ništa bolje nije prošao ni Laslo Đere, koji je posle velike borbe poražen od Italijana Tomasa Fabijana. Rezultat je bio 2:0, po setovima 7:6 (7:5) 7:6 (8:6).

U oba seta Đere je imao šansu da završi posao mnogo ranije, ali u tim bitnim momentima ruka mu se stegla. Fabijano je pravio brejkove u bitnim momentima, i tako veliki pritisak prenosio na Đerea. U taj brejkovima psihološka prednost je bila na strani Fabijana, koji je to znao da iskoristi. Na kraju kada se sve sabere i oduzme, Đere je kažnjen za propuštene šanse, te se može reći da je Fabijano zasluženo prošao dalje.

Ostali rezultati:

Fric – Pelja 6:4 3:6 6:4
Hurkač – Džonson 6:3 7:6 (8:6)
Verdasko – Londero 6:7 (4:7) 6:3 7:6 (7:2)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.