četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ATP Kordoba: Predlog za klađenje – 6. februar

Pored predloga iz Punea na umu nam je još jedan meč koji dolazi sa turnira u Kordobi. Tamo se danas igraju mečevi osmine finala, a mi smo pažnju usmerili na duel između Huana Ignasija Londera i Pedra Cachina. Kladionice favorizuju Londera sa kvotom 1,25 i mi se apsolutno slažemo sa postavkom kvota.

Ovo je veoma bitan turnir za Londera, jer je ovde prošle sezone došao do prve ATP titule u karijeri. Ovo je njegov rodni kraju, tako da ima obavezu i prema navijačima, ali i sebi zbog velikog broja ATP poena koji brani. U prvom kolu je dobio Italjana Ćekinata. Maksimalno je iskoristio umor kod iskusnog Italijana i rutinski ga dobio sa 2:0. Slobodno se može reći da je imao odličnu uvertiru i da u ovaj meč ulazi sa mnogo samopouzdanja.

Cachin je sa druge strane pobedio Bolivijca Huga Deliana. Jako sumnjiv meč ako nas pitate, jer je Delien bio favorit sa kvotom 1,40 a osvojio je svega dva gema. Zaista je odigrao dobro, ali mnogo mu je pomogao i sam Delien koji nije postojao na terenu.

Što se ovog meča tiče po nama je Londero izraziti favorit. Cachin je realno čelendžer igrač i svaki nastup na ATP nivou je za njega plus. Londero je odličan na šljaci i pred svojim navijačima bi morao da opravda ulogu favorita.

Zbog niske kvote na čistu pobedu Londera predlažemo njegovu maksimalnu pobedu koja se plaća kvotom 1,73.

Predlog za klađenje: 2:0 za Londera 1,73

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija preuzeta kao printscreen sa youtube-a

Povezani članci

1 komentar

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje