subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ATP KUP: ALEKSANDER ZVEREV- ALEKS DE MINOR – NAJAVA MEČA

Drugi ujedno i poslednji meč za prvi dan ATP kupa koji smo mi uzeli za razmatranje odigraće Aleks De Minor i Aleksander Zverev. Zverev je nominalno favorit, ali daleko od toga će on ovde slaviti tako lako.

Prošla sezona je bila očajna za Zvereva. Bilo je mnogo problema na terenu, ali i van njega koji su uticali na igru mladog Nemca. Česti porazi su uticali na samopouzdanje Zvereva koji nije ličio na sebe, a zanimljivo će biti videti ga na startu nove sezone u kojoj se očekuju mnogo bolji rezultati.

Sa druge strane De Minor je imao odličnu sezonu. Osvajale su se titule, dosta je napredova na ATP listi, a ova sezona će pokazati od čega je on u stvari. Ovo će biti sezone u kojoj će se probiti, ili ostati večiti talenat kao i većina igrača njegovog kalibra.

Mi danas favorizujemo De Minora, jer je on pre svega Australijanac. Nije imao sreću da njegovu grupu stave u Sidnej gde je rođen, ali to neće promeniti ništa. Australijanci generalno gledano imaju sjajnu podršku navijača koja tera njihove ljubimce da igraju iznad svojih mogućnosti.

De MInor od kada je ušao na ATP tur igra dobro na domaćim turnirima. Prošle sezone je osvojio Sidnej i igrao polufinale u Brizbejnu. Uslovi mu apsolutno prijaju i imaće motiv da pred svojim navijačima bude u najboljem svetu.

De Minor svojim stilom igre apsolutno ne odgovara Zverevu. Mladi Australijanac je dobar riterner, defanzivno je orijentisan, a to Zverev nikako ne voli.

Mišljenja smo da će uspeti da iskoristi sve mane protivnika i na kraju izađe kao pobednik ovog meča.

Predlog za klađenje: Kontra hendikep De Minor +2,5 1,72

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na svoju odgovornost.


Fotografija preuzeta kao printscreen sa youtube-a

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje