petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

ATP KUP DAN 2: PREDLOG ZA KLAĐENJE

Prvi dan ATP kupa je prošao vrlo uspešno. Prema onome što smo videli igrači su vrlo takmičarski nastrojeni i daleko je ovo od neke egzibicije. Zaista su svi shvatili ozbiljno ovo takmičenje pa ćemo mi i dalje nastaviti sa opkladama sa ovog turnira.

Meč koji nam je danas zapao za oko odigraće Dijegp Švarcman i Hubert Hurkač. Kvote su postavljene tako da je Švarcman favorit sa kvotom 1,65 i mi se apsolutno slažemo sa takvom postavkom.

Bez obzira što se igra na betonu, podlozi koja po prirodi više odgovara Hurkaču, po našem skromnom mišljenju Švarcman je ovde favorit, možda i veći nego što to kvote prikazuju.

Poljak se mnogo uzda u svoj prvi servis, možda i previše, a to nije dovoljno protiv igrača kakav je Švarcman. Omaleni Argentinac spada u top 5 riternera na ATP turu bez ikakve dileme. On kada igra protiv visokih igrača sa snažnom servom servis čeka 2-3 metra iza osnovne linije i sve vraća. Njegova kretnja i anticipacija prilikom protivničkih udaraca je neverovatna pa na kraju server i nema neku prednost.

Cilj će biti samo vratiti servise Hurkača, a u razmenama je Švarcman logično za klasu bolji. On je ekspert da izvuče grešku kod protivnika, a pošto će Hurkač mnogo trčati samim tim će biti i grešaka.

Mana kog ovog tipa jeste slabašan servis Švarcmana. Zbog svoje visine on ne može da stvori brzinu neophodnu koja će mu davati veliku prednost posle servisa. Zato su njegovi mečevi često neizvesni i dugi, ali i pored toga mi imamo poverenje u njega.

Argentinci su uvek opasni kada su ova timska takmičenja u pitanju i nema sumnje da će svi od reda biti motivisani da pobede.

Predlog za klađenje: Pobeda Švarcmana 1,65

Hrabrija opcija: 1-1 2,15


Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


                           Vaš tiket možete odigrati u kladionici Maxbet


Fotografija preuzeta kao printscreen sa youtube-a

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje