četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ATP Kup: Italija i Rusija za trofej

Poznati su finalisti ovogodišnjeg ATP Kupa. Za veliku titulu boriće se selekcije Italije i Rusije.

Italija u prvom polufinalu savladala favorizovanu selekciju Španije koja i ovog puta nije mogla da računa na najboljeg igrača Rafaela Nadala. Fabio Fonjini je u prvom meču savladao Pabla Karenja Bustu rezultatom 2:1, po setovima 6:2 1:6 6:4.
Nakon toga na teren su izašli Mateo Beretini i Roberto Bautista Agut. I ovde je Italija bila bolja, jer je Beretini pobedio rezultatom 2:0, po setovima 6:3 7:5.

Dubl meč nije ni odigran, jer se posle singl mečeva znao pobednik.

U drugom polufinalu Rusija je savladala Nemačku rezultatom 2:1. Bez obzira što su Nemci imali jako težak meč sa Srbijom, i što su imali veoma malo vremena za odmor, pružili su sjajan otpor Rusiji.

Sve je krenulo od meča između Andreja Rubljova i Jana Lenarda Štrufa. Rubljov je tek posle preokreta došao do pobede, a rezultat je bio 2:1, po setovima 3:6 6:1 6:2.

Drugi meč donosi derbi između Danila Medvedeva i Aleksandera Zvereva. I tu su Nemci krenuli dobro, jer je Zverev poveo sa 1:0, ali onda je Medvedev uspeo da preokrene. Na kraju rezultat je bio 3:6 6:3 7:5.

Za razliku od Italijana i Španaca, Rusi i Nemci su igrali dubl. Pobedila je nemačka kombinacija koju su činili Kravic i Štruf, a za Rusiju su igrali Donskoj i Karatsev. Rezultat je bio 2:0, po setovima 6:3 7:6 (7:2).


Fotografija je preuzeta sa:  https://www.en24news.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje