petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

ATP KUP: PREDLOG ZA KLAĐENJE – NEDELJA 5. JANUAR

Treći dan ATP kupa sa sobom donosi veoma zanimljivu ponudu za danas. Parovi su baš dobri za klađenje pa će verovatno biti i više predloga. Treći dan otvaramo duelom između Kanade i domaće Australije, a meč koji nam je zapao za oko odigraće Denis Šapovalov i Aleks De Minor.

Kladionice su postavile egal kvote, a mi se baš i ne slažemo sa tim. De Minor je za nas veliki favorit pa ova kvota ima veliki value.

Glavni razlog za izjednačene kvote jeste pobeda Šapovalova nad Stefanosom Cicipasom. To jeste bilo iznenađenje po kvotama koje su kladionice postavile, ali ne za one koji prate tenis. Ko prati tenis zna da Šapovalov ume da igra protiv Cicipasa, jer ga je pre toga dobio tri puta u četiri odigrana meča. Njihov međusobni meč je bio baš izjednačen, a pobednika su odlučile bukvalno dve lopte.

Sa druge strane De Minor je pobedio Aleksandera Zvereva. Bio je to jako težak i intezivan meč, ali De Minor je pronašao način da dođe do pobede. Publika mu je umnogome pomogla u tom poduhvatu i nema sumnje da na tu podršku može da računa i danas. Bilo je malo nervoze u njegovoj igri na startu meča, ali nakon određenog vremena De Minor se navikao na protivnikovu igru i počeo da igra kako se od njega očekuje. Ušao je Zverevu u glavu, i onda su počele da se nižu greške.

Nešto slično očekujemo i danas, jer Šapovalov nije poznat kao igrač koji ima jake živce. Dovoljno je 2-3 poena da ga izbaci iz takta i tu je stvar rešena. De Minor je kao stvoren za takav poduhvat, jer je neverovatan defanzivac i obožava da „krade“ protivnicima poene. Na taj način puni sebi samopouzdanje, a protivnika stalja u problem.

Ako bi poredili Šapovalova i De Minora, mladi Kanađanin ima samo prednost kod serisa. Levoruk je, što mu daje prednost, ali ako je mogao da vraža bombe Zvereva, verujemo da će moći i Šapovalovu da vraća sve što mu ovaj pošalje. Potrebno je malo vremena da se navikna na uglove kod servisa, ali ne sumnjamo u njega.

U nekim dužim razmenama De Minor je bez sumnje bolji igrač i to će doneti prevagu.

Po nama kvota ima baš dobar value i vredi probati.

Predlog za klađenje: Pobeda De Minora 1,90

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija preuzeta kao printscreen sa youtube-a

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje