sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ATP KUP: PREDLOG ZA KLAĐENJE – PETAK 10. JANUAR

Danas su na rasporedu preostala dva četrtfinalna meča na ATP kupu. Program otvaraju mečevi između Srbije i Kanada i to je duel u kojem ima mečeva koji su nama zanimljivi za klađenje.

Duel koji ćemo mi ispratiti odigraće Novak Đoković i Denis Šapovalov, a naš tip su under gemovi po margini od 21,5.

Đokoviću očigledno prijaju mečevi kada igra za Srbiju. Vidi se da mu je baš stalo da se pokaže u najboljem svetlu. Emocija, strast i požrtvovanost, sve smo to mogli videti u njegovim mečevima u singlu, ali i u dublu.

E sad, zašto under gemovi?

Šta god Lajović uradio protiv malog Feliksa Đoković će želeti svoj meč da dobije što ranije. Ukoliko se desi da Lajović izgubi Đoković će morati da dobije sa što manjom potrošnjom, jer u tom slučaju će morati da igra i dublu. Ako pobedi Lajović, Đoković će opet igrati punom snagom bez kalkulacija, jer mu ne treba da igra dubl. Dakle, u obe situacije Đoković ima „imperativ“ da dobije što je lakše moguće.

Verujemo da će biti super motivisan, jer kap što smo mogli videti ima dosta srpskih navijača na tribinama koji će svim silama navijati za Srbiju.

Šapovalov jeste odigrao dobre i teške mečeve, ali ima tu par začkoljica na koje retko ko obraća pažnju. On je dobio Cicipasa u meču u kojem nisu viđene brejk lopte. Govoroli smo o tom meču i činjenici da Šapovalov očigledno zna kako protiv Cicipasa, jer ga je dobio tri puta pre tog meča na četiri odigrana meča. Šapovalov je dobio Zvereva, i to nije iznenađenje, jer se Zverev i dalje bori sa svojim demonima. Pored ove dve pobede, Šapovalov je poražen od De Minora i tu je ključ ovog tipa.

Šta De Minor i Đoković imaju zajedničko?

Zajedničko im je sjajna defanziva i ritern. Đoković je bez ikakve sumnje najbolji riterner sa svetu i njemu neće biti problem da vraća nezgodne serve protivnika. Bez obzira što je Šapovalov levoruk, njihovi međusobni dueli su pokazali da Đoković nema nikakav problem sa tim servama. U pet odigranih mečeva Šapovalov je osvojio jedan set. Ako ne računamo jedan meč sa egzibicija Šapovalov je na četiri odigrana meča u zbiru osvojio 30 gemova. U ta četiri meča odigrano je 10 setova što znači da Šapovalov u proseku osvaja tri gema posetu. Da, ovo jeste samo puka statistika, ali i pokazatelj da Đoković zna kako protiv Šapovalova.

Apsolutno vredi probati na Đokovića sa under gemovima, jer ako Srbija pobedi ide na Rusiju, a za Ruse je potrebno da Đoković bude maksimalno svež i odmoran.

Predlog za klađenje: Manje od 21,5 gemova 1,85

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sosptvenu odogovornost.


Fotografija je preuzeta sa: https://www.atpcup.com/articles/match-report/paire-holds-give-france-early-lead-against-serbia

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje