četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ATP KUP: PREDLOG ZA KLAĐENJE

Večeras počinje ATP kup, novo tenisko takmičenje. Ovo takmičenje je zanimljivo iz razloga što se mogu osvojiti neki ATP poeni, ali je i neka vrsta egzibicije. Treba biti opezan, jer su igrači još uvek u fazi priprema i ne zna se u kakvoj formi dolaze u Australiji.

Meč koji je nama zapao za oko odigraće Stefanos Cicipas i Denis Šapovalov. Po svemu sudeći derbi prvog dana i nema sumnje da će prštati na terenu.

Cicipas je već igrao na jednom turniru. On je igrao egzibicioni turniru Mubadali i igrao je više nego solidno. Dobio je Đokovića, a u velikom finalu je posle velike borbe poražen od Nadala. Taj finalni duel protiv Nadala je bio sve samo ne egzibicija, i moglo se videti koliko mu je stalo da pobedi.
Ipak, na kraju nije uspeo, ali je prikazao fenomenalan tenis.

Što se Šapovalova tiče loša sezona iza njega. Sezonu pre toga je odigrao na visokom nivou, ali naredna je bila dosta lošija. Bilo je puno oscilacija u njegovoj igri, povreda i svega što je moglo da ga sputa da napravi dobre rezultate. Realno gledano, ne bi trebalo da mu bude teško da ove sezone te iste rezultate popravi.

Iako je Cicipas možda bolji igrač u ovom trenutku on ima negativan skor protiv Šapovalova. Do sada su igrali pet puta, a Šapovalov je dobio čak četiri meča. Očigledno je da postoji nešto u igri Šapovalova što ne odgovara Cicipasu.

Ovo bi po svemu sudeći trebalo da bude atraktivan meč. Ova dvojica su budućnost svetskog tenisa i rivalstva se polako, ali sigurno stvaraju. Verujemo da će obojica žarko želeti pobedu, i bez obzira što je početak sezone cenimo da će nam pokazati svoj najbolji tenis.

Kvota na Cicipasa je svega 1,50 i po nama nije vredna rizika. Ipak, je ovo neka vrsta egzibicije, Šapovalov očigledno ume sa Cicipasaom, te nam je mnogo bolja opcija over gemovi nego pobeda Cicipasa po smešnoj kvoti.

Predlog za klađenje: Više od 22,5 gemova 1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na svoju odgovornost.


Fotografija je preuzeta sa sajta:

https://tt.tennis-warehouse.com/index.php?threads/2020-atp-cup-general-discussion.660309/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje