petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

ATP Marsej: Najava finala

Došli smo i do samog kraja turnira u Marseju. Ako ste čitali našu najavu za ovaj turnir videli ste da smo otprilike predvideli da će jedan od Francuza stići do samog kraja. Tako je na kraju i bilo. Najbolje rangirani Francuz Luka Pui će u finalu igrati protiv Rusa Karena Kačanova.

I zaista kada se saberu svi utisci sa ovog turnira može se reći da su upravo ova dva igrača pokazala najviše. Kačanov je odigrao turnir na jako visokom nivou. Do finala je došao bez izgubljenog seta, a redom su padali Ruben Bemelmans, Miša Zverev, Žulijen Beneto i Tomaš Berdih. Posebno je dobro odigrao protiv Berdiha koji je realno najjači igrač od svih protiv kojih je igrao u Marseju. Na servisu jak, u ključnm trenucima pribran i sasvim zasluženo u finalu.

Sa druge strane Pui je pokazao da mu igranje u Francuskoj prija. U Monpeljeu je osvojio titulu, a ovde je stigao drugi put do finala u dve godine. Prethodne sezone je u finalu poražen od Žoa Wilfreda Conge, ali sada mu se ukazala prilika da i ovde osvoji trofej. I on je kao i Kačanov igrao bez nekih većih trzavica. Bilo je teških mečeva kao protiv Krajinovića i Erbera, ali u ključnim trenucima Pui je bio onaj pravi i sasvim zasluženo došao do samog kraja.

Naše neko mišljenje jeste da je ovo egal meč, a sa tim se očigledno slažu i kladionice koje su postavile egal kvote.
Ako gledamo kome više odgovaraju ovi dvoranski uslovi to bi bio Kačanov. On ima razoran prvi servis i jako ravne udarce koji su pogodni za ovakvu vrstu podloge koja je jako brza. Pui je sa druge strane neka mešavina, ali po njegovim rečima šljaka je podloga na kojoj se najbolje snalazi. No, ovo ništa ne mora da znači, jer će meč biti vrlo izjednačen.
Naš predlog bi ovde bio over, jer su obojica do sada fenomenalno servirali. Kačanov je svoj servis izgubio samo jednom i to u meču protiv Benetoa, dok je Pui servis izgubio pet puta.
Ovo je finale, dakle igraće se dosta opreznije i prevashodno čuvaće se svoj servis, a ako se ukaže prilika za brejk odlično u suprotnom nema veze.

Pui je nešto iskusniji kada su finala u pitanju, jer je osvojio pet titula dok Kačanov ima jednu, ali ni to ne bi trebalo da bude presudan faktor.

Predlog: više od 22,5 gemova 1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje