četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ATP Marsej: Predlog za klađenje 22. februar

Došli smo i do polufinala kada je turnira u Marseju u pitanju. Prvi polufinalni par čine Stefanos Cicipas i Alesksander Bublik. Iz nekog razloga kladionice i dalje sumnjaju u Cicipasove igre, te su na njegovu pobedu postavili kvotu 1,45. Za nas je to više nego primamljivo i mi ćemo to pokušati da iskoristima.

Cicipasa smo odigrali već dva puta i oba puta nas je bez ikakvih problema ispoštovao. Čini se da je pritisak zbog branjenja titule pozitivno uticao na igru grčkog super stara. Servis ga služi fenomenalno, na riternu igra više nego korektno, a posebno ističemo dobru igru na brejk lopte. Apsolutno sve funkcioniše u njegovoj igri i danas je sigurno favorit.

Što se Bublika tiče atipičan tip igrača. Na putu ka finalu je pobedio Fučoviča, Pera i Šapovalova. Ovako na prvi polgeda čini se da su pobede ozbiljne, ali Fučovič i Per su igrači sa kojima se nikada ne zna. Bublik je tip igrača sličan Peru. To je igrač koji ne mari mnogo za taktiku i može se reći da je igrač momentuma. Sposoban je da igra protiv bilo koga kada mu se igra, ali kada ga izbacite iz ritma onda ume sam sebe da uništi bez probelma. Udara se iz sve snage pa ako ulazi ulazi, u suprotnom čega ga težak poraz.

Naše mišljenje je da protiv ovakvog Cicipasa on nema šta da traži. Cicipas je pokazao da polako hvata ritam i da mu prijaju ovi uslovi. Bez večih problema je vraćao bombe Vašeka Pospišila, te ne verujemo da bi mogao da ima problema sa Bublikom. U nekim dužim razmenama malu prednost ima Cicipa, i kada se generalno sve sabere maksimalna pobeda Cicipasa je baš izgledna.

Predlog za klađenje: 2-0 za Cicipasa 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija je preuzeta sa: https://www.atptour.com/en/news/marseille-2020-tennis-atp-250-history-draw-schedule-tickets

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje