petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ATP Minhen: Najava turnira

Najjači muški turnir koji se igra ovde nedelje je onaj u Minhena. Turnir se velikom tradicijom koji uvek okupu najjače moguće igrače na svetu.

Najzvučnija imena koja će igrati u Minhenu su:
Aleksandr Zverev koji je posavljen za prvog nosioca, Roberto Bautista Agut, Dijego Švarcman, Hjeon Čung, Fabio Fonjini, Gael Monfis i još mnogi.

Uslovi u Minhenu su takođe nešto brži u odnosu na Monte Karlo i Barselonu što naravno pogoduje igračima koji imaju nešto bolji servis.

Titulu brani Aleksandr Zverev koji je prethodne sezone u finalu savladao Argentinca Gvida Pelju. S obzirom na dobre prikazane igre u Monte Karlu, kao i da igra pred domaćim navijačima od njega treba očekivati maksimalno začaganje.

Od igrača koji brane nešto veći broj poena svakako treba izdvojiti Pelju koji brani finale, kao i Aguta i Čunga koji brane polufinale.

Igrač koji se svojim igrama ističe već godinama unazad u Minhenu jeste Filip Kolšrajber. On je 2015. i 2016. godine igrao finale, a prethodne je podbacio i stigao je do najboljih 16. S obzirom da je domaći igrač, i da mu je ovo jedan od omiljenih turnira nema sumnje da će Kolšrajber dogurati i ove sezone daleko.

Turnir se igra za nagradni fond od 561 345 eura.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje