petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

ATP Ouklend: Predlog za klađenje – četvrtak 16. januar

Nastavljamo sa tenisom i predlozima iz ovog sporta. Prvi naš par za večeras je meč sa turnira u Ouklendu ge će snage odmeriti Džon Izner i Kajl Edmund. Kladionice su postavile egal kvote, što je sasvim ok ako se uzme u obzir činjenica da i jedan i drugi već duže vreme kubure sa formom.

No, mi se nećemo baviti pobednikom meča, jer za tim nema potrebe. Pokušaćemo da iskoristimo Iznerovo stanje koje nije baš najbolje, a kada on nije u redu onda je tu servis da ga čupa.

Ko je pratio američkog diva prethodne sezone mogao da je da vidi mnoštvo neočekivanih rezultata i pre svega poraza. Izner je duže vreme kuburio sa povredom kolena koja ga očigledno još uvek muči. I ono malo kretenja tokom meča koje vidimo od njega je sada još manje. To sve utiče na njegove igre, a evo ove sezone je već nakupio tri poraza. Juče je na jedvidete jade uspeo da dobije sunarodnika Tenisa Sandgrena i kako stvari stoje pokazao nam u kom smeru će ići njegovi mečevi.

Ako pogledamo njegove mečeve ove sezone (bilo ih je 4), Izner je uspeo da stvori samo 8 brejk lopti. Od tih 8 brejk lopti on je iskoristio dve, i to obe protiv Sandgrena u poslednjem setu. Taj meč je završen 6-7 7-6 6-3 za Iznera i kao što vidite Sandgren je verovatno izmoren na kraju popustio. Iz ovoga se može zaključiti da Izner jako teško dolazi do brejk lopti i brejkova, a sa druge strane njegov servis je za mnogo i dalje nerešiva enigma.

Ni Kajl Edmund ništa nije bolji. I on je prethodne sezone imao katastrofalne rezultate koje su ga srozale na ATP listi. Umesto da se borio za plasman među prvih 10, Edmund je po pravilu ispadao u prvim kolima na gotovo svim turnirima i totalno srozao svoje samopouzdanje. Na te loše rezultate su svakako uticale i povrede, a epilog svega jeste manjak samopouzdanja i dobrih rezultata. Iz tog razloga ne verujemo da će on ovde tako lako dobiti Iznera i zato ne čude ove kvote.

I za kraj smo ostavili Iznerove rezultate na ovom turniru. U dosadašnjem delu karijere Izner je u Ouklendu odigrao 23 meča. U tih 23 meča je odigrao 63 seta i čak 36 setova je otišlo u produžetak (više od 10,5 gemova, ili taj brejk). Ovo su fascinantne brojke i pokazatelj da Izner teško gubi svoj servis, ali isto tako teško pravi brejkove.

Iz svega ovoga se može zaključiti da će ovde biti malo brejkova i da je sasvim ok probati opciju prvi set više od 10,5 gemova.

Predlog za klađenje: Prvi set više od 10,5 gemova 1,78

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija preuzeta kao printscreen sa youtube-a

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje