petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ATP Ouklend: Predlog za klađenje – Sreda 15. januar

Nastavljamo sa predlozima i sveta tenisa. Naš drugi par za večeras dolazi sa turnira u Ouklendu gde će snage odmeriti Elias Imer i Hubert Hurkač. Kladionice su postavile 1,50 na pobedu Hurkača sa čim se mi aspolutno slažemo.

Mišljenja smo da bi ova sezona mogla biti veoma dobra za visokog Poljaka. Prethodnu sezonu je iskoristio da se probije među prvih 50, a sada to treba da iskoristi za još veće napredovanje. U novu sezonu je ušao sjajno. Na ATP kupu je zabeležio sve tri pobede i to protiv igrača koji mu po stilu tenisa ne odgovaraju. Pali su Švarcman, Ćorić i Tim, sve sami defanzivci koji bi po nekom pravilu trebalo da namuče Hurkača. Ipak, od toga nije bilo ništa, jer ih je Hurkač bez većih problema dobija. Ovde u Ouklendu je zabeležio jednu sigurnu pobedu nad Sonegom pa se može reći da je Poljak u dobroj formi.

Što se Imera tiče i on je počeo veoma dobro sezone. Ovde je morao da igra kvalifikacije što mu je svakako koristilo. Dobio je Dančevića, Mekdonalda i Tiafoa što su više nego respektabilne pobede za njega.

Ovde Hurkač mora biti favorit tu nema govora. Ono na šta ćemo mi ići jeste slabašan servis Imera. Mikael i njegov brati Elias su odlični igrači u polju, ali imaju problem sa serivsom. Svaki njihov servis gem je velika drama i često se dešava da i kad naprave brejk, već u sledećem gemu gube svoj servis. Verujemo da će to Hurkač iskoristiti i da Imeru neće biti lako da dođe do brejka.

Bez obzira što je Imer solidan u polju, Hurkač je na ATP kupu pokazao da može da se nosi sa defanzivcima pa ne verujemo da će imati problema da se nosi sa Imerom.

Prosto sve ide na stranu Poljaka i mi verujemo u njegovu pobedu.

Predlog za klađenje: Pobeda Hurkača 1,50
Hrabrija opcija : Hendikep gemovi Hurkača -2,5 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija preuzeta kao printscreen sa youtube-a

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje