Advertisement
MaxBet

U velikom finalu turnira u indijskom Puneu gledaćemo meč između Kevina Andersona i Ive Karlovića. Biće ovo duel dva gorostosa koja su bez ikakve sumnje najviše pokazala u dosadašnjem delu turnira.

Kladionice su nominalno postavile Andersona za favorita, ali kada igrate protiv Ive Karlovića prosto ništa nije sigurno. Njega kada krene servis ume da bude nezogdan, a pošto Anderson nema neki bog zna kakav ritern, u meču na jednu loptu Karlović ima čemu da se nada.

Apsolutna bi glupost bila igrati na Andersona kada je kvota na njegovu pobedu 1,25, i iz tog razloga mi se okrećemo gemovima koji su najbolja opcija kada je Karlović akter jednog meča.

Dakle, ovo je jedan statistički tip, a evo šta kaže statistika:

Ivo Karlović je u ova četiri meča odservirao 88 asova, procenat osvojenih poena posle prvog servisa je bio 86% (163/188), procenat osvojenih poena nakon drugog servisa je bio 63% (57/90), i pružio je četiri brejk lopte od kojih je spasio tri.
Servis je izgubio tek u četvrtom meču protiv Darcisa i generalno gledano ovo su sjajne brojke.

Uslovi u Puneu mu očigledno odgovaraju, jer se turnir igra na nešto većoj nadmorskoj visini što samo pomaže serverima. Budeli Ivo imao slične procente kao gorepomenuti mi zaista ne znamo kako će Anderson stići do brejka.

Sa druge strane i Anderson je rasan server, ali on je po nama odavno prestao da bude puki server. Realno gledano on je najbolji igrač od plejade visokih igrača za koje se kaže da imaju samo servis. Anderson je mnogo popravio bekend i kretanje, i njemu nisu potrebni bobme od servisa da bi osvajao svoje servis gemove.

Kada se sve sabere i oduzme ovde bi trebali da gledamo taj brejkove, jer brejk lopti ne bi trebalo da bude. Predlažemo opciju da ćemo u prvom setu videti taj brejk.

Predlog: Prvi set taj brejk 1,70 Maxbet

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.